Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Mii

NA VOLJO KOT

izvedba s 5 vrati
Pregled

Moje mesto. Moj Mii.

SEAT Mii je najboljši dokaz, da je veliko lahko včasih tudi nekoliko manjše. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam boste na poti v mesto okretni in fleksibilni. Najboljša stvar: ker je SEAT Mii zdaj na voljo v še več izvedbah opreme in z ekskluzivnimi detajli, ponuja nekaj primernega za prav vsak okus.

TEHNOLOGIJA

Manjša oblika, veliko opreme

Ne pustite se zavesti zaradi velikosti - v modelu SEAT Mii je veliko pametne tehnike: serijsko na voljo s pomembnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, kot so ABS, ESC, ISOFIX in mestna funkcija zaviranja v sili. Poleg tega je SEAT Mii na voljo z navigacijo, napravo za prostoročno telefoniranje Bluetooth in številnimi drugimi funkcijami, s katerimi bo vsaka vožnja še večji užitek.

Ultrazvočni parkirni sistem zadaj
SEAT Eco-Trainer
Potovalni računalnik
Funkcije v živo (med drugim promet, vreme)
VARNOST

Brez tveganja

SEAT Mii predstavlja veliko mero užitka pri vožnji - pri tem pa nikoli ne zanemarja varnosti. S sodobnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi je dosegel prepričljivih pet zvezdic pri preizkusnem trčenju Euro-NCAP.

ABS
4 varnostne blazine
Isofix
OKOLJE

Zeleni val

Skupaj z vrhunci, kot sta sistem start-stop in sistem za regeneracijo kinetične zavorne energije, naš motor Ecomotive najde ravnotežje: znatno zmanjša porabo in izpuste CO2, ne da bi se pri tem bilo treba odpovedati značilnemu užitku pri vožnji avtomobila SEAT.

DOPOLNILNA OPREMA

Več individualnosti

Naredite več iz svojega vozila SEAT Mii: z veliko izbiro originalne dopolnilne opreme SEAT® ga lahko oblikujete čisto po svojih željah. Vaš slog, vaš Mii.

SERVIS

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Mii neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.