Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
PRIHODNOST DANES

POZABITE NA JUTRI. ŠTEJE LE DANES.

Vaše. Ko je to pomembno.

Vsakdo lahko daje velike obljube. Rekli vam bodo, da v prihodnosti prihajajo boljše stvari, toda mi rešitve potrebujemo že danes. In na voljo imamo potrebno tehnologijo. Tehnologijo, ki vas bo povezala. Zabavala. Ki bo naredila življenje bolj ekološko in dostopno. To pomeni, da imamo prihodnost tukaj in zdaj. Takrat, ko jo potrebujete.

GIBANJE IN EKOLOŠKOST

Ekološkost. Ekonomičnost. Enako.

O varovanju okolja razmišljamo na nov način - tako pri izdelovanju vozil kot pri poudarku na trajnosti teh vozil. Naša sončna elektrarna je bistvenega pomena. Je največja v industriji in napaja okoli polovico vse proizvodnje. Imamo tudi motorje TGI by SEAT, ki uporabljajo kombinacijo bencina in zemeljskega plina ter so zato bolj ekonomični. Dobro za vašo denarnico. Dobro za planet.

PREMIKANJE IN POVEZOVANJE

Prihodnost je povezana.

Dobro je govoriti. Poslušati. Se družiti. Deliti. Prav tako je dobro vedeti, kje ste in kako pridete na cilj. Vse samo s pritiskom na gumb. Tehnologija SEAT Full Link omogoča to in še veliko več. Enostavno. Intuitivno. Dostopno danes. Ustvarjeno za prihodnost.

PREMIKANJE IN ŽIVLJENJE

Sanjajte. Živite svoje sanje. Zdaj.

BeatsAudio™. Shazam. Z naprednimi tehnologijami vam omogočamo izkušnjo prihodnosti tukaj in zdaj. Ponujamo vam zabavo, tudi ko ste na poti. Enostavno. Dostopno. Mobilno. Brez praznih obljub.  Prinašamo vam najboljšo tehnologijo na trgu že danes.

BeatsAudio™

Povečajte glasnost. Premikajte se v ritmu.

Vrhunsko ozvočenje v vozilu, ki ponuja oster, jasen in mogočen ter prepoznaven zvok. Izkusite studijsko kakovost zvoka, ki je akustično prilagojena notranjosti vašega vozila.

Shazam

Vselej ugotovite, katero pesem vrtijo.

Prepoznajte melodijo in bodite varni na cesti. S tehnologijo Full Link in aplikacijo SEAT DriveApp za Android Auto lahko aplikacijo preprosto aktivirate in ugotovite, kaj poslušate. Na voljo v prihodnjih mesecih.