Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
NAŠA VIZIJA

PREMIKAJTE SE NAPREJ. ZLAHKA.

Za vse, kar ustvarimo pri znamki SEAT, črpamo navdih doma. V napredni Barceloni in njeni dinamični mestni kulturi. Naš cilj je, da vam olajšamo premikanje. Želimo, da kar najbolje izkoristite življenje, zato ustvarjamo enostavne rešitve mobilnosti, ki omogočajo in spodbujajo napredek.

 

NAŠE KORENINE

Created in Barcelona.

Prihajamo iz Barcelone. Gre za vznemirljiv kraj, ki premika meje mogočega. Smo del njegove strukture, ki tradicijo postavlja pod vprašaj. To postavlja pod vprašaj tudi status quo, zato lahko storite več. Greste dlje. Ste svobodni in živite, kakor želite živeti.

NAŠ PRISTOP

Prihodnost danes

Boljši jutri. Vsi ga želimo, a zato moramo najti tudi boljši danes. Ne gre le za tehnologijo, ki obstaja na papirju, ampak za prevzemanje odgovornosti prav v tem trenutku, za razvijanje ustrezne tehnologije, potrebne za vse, kar nam bo prineslo življenje.

NAŠ ZNAČAJ

Dizajn. Več kot lepota.

Smisel dizajna ni zgolj v lepoti stvari. Za nas pomeni filozofijo, ki navdihuje naš način dela. Drzne linije, dovršene oblike in edinstvene barve črpamo iz mediteranskih korenin. Sonce, morje, mesto in nebo Barcelone. Polno svetlobe, barv in neskončne ustvarjalnosti.

NAŠ DOM

Casa SEAT

V osrčju Barcelone nastaja dom naše znamke vozil - Casa SEAT. Prostor, v katerem bodo lahko vsi izkusili sedanjost in prihodnost enostavne mobilnosti. Talilni lonec za lokalne prebivalce, strokovnjake na področju tehnologije, umetnike, podjetnike in turiste. Casa SEAT bo več kot le vodilna poslovalnica. Bo prostor za druženje, odkrivanje in učenje.