Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Nasveti

UPORABNE INFORMACIJE ZA VAŠE VOZILO SEAT

Tu najdete uporabne informacije in nasvete za svoje vozilo SEAT. Iščete ustrezne dimenzije pnevmatik za svoj model? Preprosto! Tu imate na voljo te in številne druge informacije. Če stvari, ki jo iščete, pri nas ne najdete, so vam vedno z nasveti na voljo naši trgovci in servisi.

Naknadna obdelava izpušnih plinov

Redukcijsko sredstvo AdBlue®

AdBlue® je ime znamke za vodno tekočino in sintetično izdelano 32,5-odstotno raztopino čiste sečnine v demineralizirani vodi, ki se uporablja za naknadno obdelavo izpušnih plinov v SCR-katalizatorju. Pri tem se s selektivno katalitično redukcijo (angl. selective catalytic reduction, SCR) izpusti dušikovih oksidov zmanjšajo za približno 90 % (v stacionarnem delovanju).

Brez stresa do cilja potovanja

Avto je za Slovence še vedno najbolj priljubljeno prevozno sredstvo za dopust. Kdo bi se čudil! Preprosto natovorimo otroke in prtljago - in že se odpravimo na Hrvaško, v Italijo ali na preostale priljubljene počitniške cilje. Če potujete z avtom, priporočamo kratko preverjanje, da boste na cilj potovanja prispeli brez stresa. Navsezadnje je dopust čas za sproščanje.

NESREČA, KAJ SEDAJ?

Hitra pomoč, ko šteje vsaka minuta.

Asistenca Porsche Slovenija - SEAT vam zagotavlja hitro in zanesljivo pomoč na cesti, štiriindvajset ur na dan in v vseh evropskih državah. Uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče najdete v brošuri na strani 22. 

Varčna uporaba surovin

Razgradnja vozil

Surovine in energija so na zemlji na voljo le v omejenih količinah. Njihova varčna uporaba zato predstavlja deklariran cilj znamke SEAT. Obširni okoljski management tvori tri stebre: z začetkom v produkciji SEAT, z optimizacijo na slovenskih servisih SEAT ter s pravilno razgradnjo starih vozil in delov.

Kolesa in pnevmatike

Informacije o pnevmatikah/kolesih

Tu ste na pravem naslovu, če želite izvedeti, katere kombinacije pnevmatik in koles so primerne za vaš SEAT.