Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Akcijske ponudbe
Aktualna ponudba

Aktualna ponudba

Preveri aktualno ponudbo vozil SEAT, prejmi ugodnosti in izbiraj med različnimi možnostmi financiranja.

Priložnost po tvoje

Mestni okretnež ali prostorni terenec? Izberi svoje vozilo SEAT in ga zdaj odpelji do 6.000 €1 ugodneje ter izkoristi bon za dopolnilno opremo SEAT2 in kasko za 1 € na mesec3.

SEBON

Sodoben dizajn, udobje in napredna tehnologija v SEAT vozilih so ob sklenitvi financiranja še bližje, saj poleg lahko prejmeš bonus - kar do 2.200 € ugodnejšo ceno vozila.

Financiranje 1%

Kako do novega vozila SEAT?

Preprosto: z novim, ugodnim načinom financiranja se lahko odločite za izbran model znamke SEAT, in sicer za en odstotek njegove maloprodajne cene na mesec! Seveda se lahko odločite za različne višine pologa in različno dolge dobe financiranja. 

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in se prepričajte o odlični ponudbi.

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj

1 Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020..

2 Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT ali druge dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike oz. dopolnilno opremo je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.seatcard.si

Slike so simbolične. Ponudba traja od 22. 4. 2020 do 30. 6. 2020 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Akcija Priložnost po tvoje velja za omejeno serijo vozil na zalogi. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.