SEAT na klik

Tvoje vozilo SEAT je le nekaj klikov stran. Rezerviraj ga zdaj.

 

Izberi svoj SEAT na klik.

Izkoristi posebno spletno ponudbo.

Izberi SEAT Tarraca ali SEAT Ateco in prihrani kar do 5.350 €**. SEAT Arono in Ibizo odpelji do 2.350 €**, SEAT Alhambro do 3.350 €** in SEAT Leona kar do 3.850 €** ugodneje.

Te zanima še več ugodnosti?

  • Ob hkratni izbiri financiranja in zavarovanja pri družbi Porsche Finance Group Slovenia te pri vseh modelih čaka še bon za financiranje v višini 650 €** in kasko za 1 €/mesec**.
  • Ob nakupu izbranih modelov SEAT pa prejmeš še bon za dopolnilno opremo SEAT. Izberi Tarraca in izkoristi bon v vrednosti 550 €***, Ateca in Alhambra ti pripeljeta bon v vrednosti 400 €***, Ibiza pa te bo razveselila z bonom za 200 €***. Arono in Leona pa boš lahko opremil/a z dopolnilno opremo v vrednosti 250 €***!

Preveri široko ponudbo vozil na spodnjih povezavah in rezerviraj svoje novo vozilo zdaj.

To enostavno storiš tako, da izbrano vozilo preneseš v košarico in s kreditno kartico opraviš predhodno avtorizacijo v višini 100 €. Kontaktirali te bomo, da skupaj dogovorimo podrobnosti in sklenitev kupoprodajne pogodbe.

V kolikor do sklenitve kupoprodajne pogodbe ne bo prišlo, bodo sredstva predhodne avtorizacije na tvoji kreditni kartici, skladno s pogoji banke, ponovno sproščena.

V primeru težav z rezervacijo vozila se obrni na naš klicni center 080 88 46, vsak delovni dan med 7. in 19. uro.

**Prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil je odvisen od izbranega modela. Bon za financiranje velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020. Več na   www.porscheleasing.si

***Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT ali druge dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike oz. dopolnilno opremo je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani   www.seatcard.si

 

Če ni v rezervaciji oz. kupoprodajni pogodbi navedeno drugače, veljajo cene, ki so navedene na spletni platformi. Vse cene so navedene v EUR ter vključujejo DMV in 22 % DDV. Družba Porsche Slovenija si pridržuje pravico do sprememb cen, predvsem v primeru napak. Družba Porsche Slovenija si pridržuje pravico, da pri sklenitvi dogovora za spletno rezervacijo izvede predhodno avtorizacijo vaše kreditne kartice (samo VISA in Mastercard) v višini 100 EUR.

Dogovor za spletno rezervacijo je sklenjen takoj, ko stranka družbi Porsche Slovenija v sklopu spletne rezervacije posreduje izpolnjen obrazec in družba Porsche Slovenija rezervacijo potrdi z e-sporočilom. S sklenitvijo dogovora za spletno rezervacijo še ni sklenjena kupoprodajna pogodba. Slednja je sklenjena pri pogodbenem trgovcu, ki ga izbere stranka (»izbrani trgovec«). Dogovor za spletno rezervacijo traja 3 (tri) delovne dni od sklenjenega dogovora za spletno rezervacijo. Izbrani trgovec s stranko vzpostavi stik in se dogovori za termin podpisa kupoprodajne pogodbe znotraj navedenega roka. V kolikor v roku 3 (treh) dni ne pride do sklenitve kupoprodajne pogodbe, dogovor za spletno rezervacijo preneha.