Ujemi ugodne cene vozil SEAT

Odpelji svoje vozilo SEAT do 6.000 €1 ugodneje ter izkoristi kasko za 1 € na mesec2.

SEAT Arona

SEAT Arona, mestni SUV, narejen za drzne, navdušuje s pametnimi rešitvami in edinstveno obliko. Odpelji jo s prihrankom do 2.500 €1 in kaskom za 1 € na mesec2. Doživi enostavnost vsakdana in urbano okretnost. 

SEAT Ateca

Navduši vsakdan z ugodno ponudbo in edinstveno obliko! SEAT Ateca tvojo rutino zapelje s prihrankom do 6.000 € in kaskom za 1 € na mesec2. Izberi SUV poln naprednih tehnologij. 

 

 

 

SEAT Tarraco

Pripravljen, da za sabo pusti vsak izgovor. Prostorni SEAT Tarraco je lahko tvoj s prihrankom do 4.000 €1 in kaskom za 1 € na mesec2. Zakaj ne zdaj?

SEAT Leon

Dinamični sopotnik z okretnim dizajnom. Osvajaj poti s SEAT Leonom, ki ga zdaj lahko odpelješ s prihrankom do 5.500 €1, bonom za dopolnilno opremo SEAT 2 in kaskom za 1 € na mesec3. Pripravi se na nova doživetja.

SEAT Ibiza

Vedno poskrbi, da te opazijo. Dinamična SEAT Ibiza čaka nate, da jo iz salona odpelješ s prihrankom do 3.500 €1 in kaskom za 1 € na mesec2. Izkoristi ugodnost!

1 Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozil velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2 Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBON_2020.

Slike so simbolične. Ponudba traja od 22. 4. 2020 do 30. 6. 2021 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Akcija Priložnost po tvoje velja za omejeno serijo vozil na zalogi. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.