SEAT Arona

Dizajn
Personalizacija
Dizajn
Personalizacija

Prilagodite dizajn svoje Arone s kar 68 barvnimi kombinacijami po svoji meri.

Preizkusno trčenje Euro NCAP
Preizkusno trčenje Euro NCAP

Najvišja ocena, ki jo lahko vozilo prejme na preizkusnih trčenjih v okviru evropskega programa ocene varnosti novih avtomobilov (European New Car Assessment Programme).

Tehnika
Brezžični polnilnik
Tehnika
Brezžični polnilnik

Brezžični sistem, ki vaš pametni telefon polni kar na poti.

Varnost
Senzor za mrtvi kot
Varnost
Senzor za mrtvi kot

Napredna tehnologija, ki vas opozori na prihajajoča vozila, ki bi jih pri menjavi voznega pasu morebiti spregledali.

Dizajn

Delajte, kar vam je všeč.

Nekateri sledijo čredi. Drugi se stvarem posvetijo na drugačen način. SEAT Arona je mestni SUV, ustvarjen za pogumne. Za tiste, ki gredo raje po svoji poti. S številnimi individualno oblikovanimi značilnostmi ustvari povezavo med okretnim mestnim vozilom in slogom SUV-ja. Tukaj je, pripravljena za pustolovščine. Ste pripravljeni?

Tehnologija

Krasni novi svet.

Z najsodobnejšo tehnologijo, denimo brezžičnim polnilnikom ter sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY, za vožnjo brez stresa, da se lahko preprosto sprostite in uživate v vsakem trenutku.

Varnost

Nadzor je v vaših rokah.

Ne glede na to, kam se odpravljate, vas bo SEAT Arona pri tem podpirala. Na cestišču ali pri težavnih manevrih ob zapuščanju parkirnega prostora vas bodo v neposredni bližini varnostni sistemi z najsodobnejšo tehniko pri tem varovali. In tudi vaše sopotnike. Delajte vse kot običajno. Ste v najboljših rokah.

Galerija

Tako boste naredili vtis.

SEAT Arona stvari ne počne le drugače. Vse počne s slogom. Z udobjem. Z izrazitimi oblikami. S posebej prostorno notranjostjo. Vpadljiva armaturna plošča in volan. Središčno nameščen 8-palčni zaslon. Zdaj ste vi na vrsti.

Sedeži

Udobje in popolna višina.

Sprednje kolo

360-stopinjska agilnost.

LED-žarometi

Celotno cestišče na očeh.

Volan in prestavna ročica

Veselje za napad.

Dopolnilna oprema

Naj ima vaš pogum prosto pot.

Želite še več? SEAT Arona nudi vse, kar pravkar potrebujete … naj bo to še enostavnejše, pametnejše in privlačnejše. Za Arono so na voljo številni dodatki. Zato jo lahko opremite po svojem okusu.

Ulična umetnost

Delajte, kar vam je všeč.

To pomeni, zaupajte svojemu nagonu. Pojdite po svoji poti in doživeli boste čudovite stvari. Oglejte si video o tem, kako uveljavljeni ulični umetnik Mateo dela, kar mu je všeč. Boste videli, kaj mislimo.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Arona neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Aroni?