Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Jamstvo
Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija
Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija

Dobri časi. Še veliko let.

Nikoli ne morete biti preveč brezskrbni. Poleg osnovne 2-letne garancije za novo vozilo po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku, 3-letnega jamstva za lak in karoserijo ter 12-letnega jamstva proti prerjavenju karoserije voznikom vozila SEAT nudimo Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vozila ali do 160 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Podaljšano Jamstvo za 5. in 6. leto

Nikoli manj kot najboljše.

Več je boljše. Opcijsko je Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija z doplačilom na voljo tudi za peto ali peto in šesto leto starosti vašega vozila oz. do 200 tisoč km (kar nastopi prej). Tako lahko dalj časa uživate v odličnih pogojih in strokovni skrbi.

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija je na voljo le za nova vozila (vsi modeli, motorji in izvedbe).

Vse ugodnosti

Neprecenljiva brezskrbnost.

Jamstvo, ki poskrbi za vaše potrebe. Splača se biti brez skrbi.