Leon Sportstourer

Preizkusno trčenje Euro NCAP
Preizkusno trčenje Euro NCAP

Najvišja ocena, ki jo lahko vozilo prejme na preizkusnih trčenjih v okviru evropskega programa ocene varnosti novih avtomobilov (European New Car Assessment Programme).

Vključno s
5-letnim jamstvom
Vključno s
5-letnim jamstvom

Jamstvo do 5 let in skupno prevoženih 100.000 km se konča, če je dogovorjeni čas potekel ali pa je bilo največje prevoženo število kilometrov prekoračeno (kar nastopi prej). Akcija je veljavna do preklica.

Tehnologija
Brezžični polnilnik
Tehnologija
Brezžični polnilnik

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v SEAT Leonu Sportstourer popolnoma sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto

Tehnologija
Digitalni kombinirani instrument
Tehnologija
Digitalni kombinirani instrument

Vse vaše informacije, spredaj in v sredini. Digitalni kombinirani instrument prikazuje vse, kar potrebujete, od zemljevidov naprej.

Dizajn

Popolna ponudba prostora za družine

SEAT Leon Sportstourer ima edinstveno eleganco zahvaljujoč popolni izvedbi linij. Daljša karoserija obljublja večje udobje in več prostora v notranjosti. Vse, kar pričakujete od vozila, ki poskrbi za brezskrbno starševstvo.

Tehnologija

Uživajte vsako sekundo

Ker je SEAT Leon Sportstourer opremljen z najsodobnejšimi tehnološkimi novostmi, lahko uživate v vsakem trenutku. Oprema, tudi tista, ki je na voljo kot nadgradnja, denimo brezžični polnilnik in parkirni sistem, pripomore k temu, da vsaka vožnja poteka brez težav in prekinitev.

Varnost

Ne skrbite

Mirnost je vedno najpomembnejša. Zahvaljujoč naprednim varnostnim sistemom novega SEAT Leona Sportstourer, kot je denimo sistem za zaznavanje utrujenosti ali tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje, se boste vedno počutili varno.

Galerija

Pogumen. Dinamičen. Pripravljen na vožnjo.

SEAT Leon Sportstourer odlikujejo ikonski ikonografski dizajn in brezhibna sorazmerja. Udobje in prostornost sta del serijske opreme.

LED-žarometi.

Osvetlite noč.

Notranjost.

Udobje in kakovost sta na prvem mestu.

Prostornost.

Prostor za vso družino.

17-palčna aluminijasta platišča.

Elegantna zunanja oprema.

Učinkovitost

Na poti do dobrega začetka

Varujte okolje ter začnite vsako vožnjo z večjo učinkovitostjo in zmanjšanim izpustom izpušnih plinov zahvaljujoč motorjem v SEAT Leon Sportstourer. Pri tem motorju gredo moč, visoka zmogljivost in prijaznost okolju z roko v roki.

Dopolnilna oprema

Prilagojen vašim potrebam.

SEAT Leon Sportstourer je popolnoma opremljeno vozilo, vi pa lahko poskrbite za še več funkcionalnosti, tako da ga prilagodite svojim potrebam z veliko izbiro dopolnilne opreme, ki izpolnjuje vaša pričakovanja. Od opcij do individualne opreme za povečanje prtljažnega prostora in uporabnih dodatkov bo SEAT Leon Sportstourer pripravljen na to, da vstopite in se odpeljete.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Leon Sportstourer neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Leon Sportstourer?