Originalna dopolnilna oprema SEAT

Za vaš popolnoma oseben občutek vožnje!

Opremite svoje mestno vozilo z obsežno in edinstveno originalno dopolnilno opremo SEAT po lastnih željah. Za več informacij vam je vedno na voljo pooblaščeni partner SEAT.

Aluminijasta platišča

Od elegantnih do športnih

Ne glede na to, ali dajete prednost športnemu ali elegantnemu nastopu - stilska aluminijasta platišča iz originalne dopolnilne opreme SEAT® nudijo pravi dizajn za prav vsak okus.

Transport

Rešitve za vsako prtljago

Za dopust, prosti čas ali šport: s transportnimi rešitvami SEAT imate s sabo vedno vse, kar vam je pomembno. Osnovni strešni nosilci so osnova za dopolnilno transportno opremo, denimo priročne nosilce za kolesa. Za več informacij vam je vedno na voljo pooblaščeni partner SEAT.

Infotainment

Najsodobnejša tehnika

Najsodobnejša tehnika se pri znamki SEAT ne skriva le pod pokrovom motornega prostora - temveč tudi v notranjosti: tako adapter za pametni telefon in predvajalnik glasbe zagotavljata najvišjo mero povezljivosti. Z napravo za prostoročno telefoniranje lahko ostanete osredotočeni na promet in hkrati telefonirate. Navigacijske naprave pa vam kažejo najhitrejšo pot do cilja.

Notranji dizajn

Živeti raznolikost.

Od volana prek predpražnikov do vstopnih letev in prestavne ročice - vsaka podrobnost je brezhibno usklajena po vašem okusu.

Želite izvedeti več o SEAT Ibizi?