Tehnologija

Zakaj bi čakali na jutri?

Ni razloga za čakanje. Vse, kar potrebujete, je tukaj. SEAT Ibiza z 8-palčnim zaslonom (20,3 cm) ima vgrajeno najsodobnejšo tehnologijo SEAT, da bi bil vaš vsakdan v vozilu lažji. Gremo.

 

Združljivost

Brezžični polnilnik

Če ni preprosto, ni mobilno. Pametni telefon preprosto položite na brezžični polnilnik SEAT Ibize in ga napolnite popolnoma brez težav. Integriran ojačevalnik GSM-antene zviša jakost signala mobilnega omrežja.

Zvočni sistem

Zvočni sistem BeatsAudio™

Glasbeni posnetki označujejo življenjske dogodke. SEAT Ibizi zvoka z zvočnim sistemom BeatsAudio™, 300-vatnim ojačevalnikom, šestimi zvočniki in globokotonskim zvočnikom visoke kakovosti ne primanjkuje. Vožnja brez cilja s klasično glasbo. Glasno poslušanje tehno glasbe. Karkoli si trenutno želite.

Navigacija

8-palčni zaslon (20,3 cm)

Želite prispeti na cilj brez težav? 8-palčni zaslon (20,3 cm) v SEAT Ibizi je vpadljiv zaradi integriranega navigacijskega sistema s tehnologijo Full Link, zemljevidi in priročnim parkirnim sistemom na zadku.

Najdite svojo pot.

Digitalni kombinirani instrument SEAT

Kaj boste naredili s popolnim nadzorom?

S kombiniranim instrumentom SEAT Digital Cockpit je vsaka vožnja enostavna, kajti vse informacije imate neposredno pred seboj: število vrtljajev, hitrost, navigacijo.

Več tehnologije

Zabava se nikoli ne konča.

Kessy (sistem za zaklepanje in zagon brez ključa)

Zagon brez ključa z gumbom za zagon v ritmu srčnega utripa. Gumb za zagon v ritmu srčnega utripa se osvetli, čim se SEAT Ibiza, potem ko ste se ji približali, samodejno odklene. Vstopite, pritisnite gumb in se odpeljite.

Vozni profili

Izberite prilagodljivo uravnavanje blaženja pri nivoju opreme FR. Z voznimi profili boste vozili, tako kot si želite. Preprosto speljite in uživajte.

Kamera za vzvratno vožnjo

Preprosta vzvratna vožnja zahvaljujoč kameri za vzvratno vožnjo. Slika se pojavi neposredno na zaslonu. Parkiranje - varno, prijetno, preprosto.

Želite izvedeti več o SEAT Ibizi?