Varnost

Življenje je prekratko, da bi si delali skrbi.

Sprostite se. SEAT Ibiza nudi vam in vašim najdražjim varnost. S tem dobrim občutkom se lahko sprostite in se osredotočite na pomembne stvari. Denimo na to, kako se boste zabavali.

Varnostne blazine

Oddahnite si.

Če pride do najhujšega primera, se inteligentni nadzor varnostnih blazin v SEAT Ibizi ustrezno odzove. Voznik in sovoznik sta zaščitena s čelnimi in stranskimi varnostnimi blazinami.

Varno na poti

Mi vas pri tem podpiramo.

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) preverja hitrost glede na promet, sistem Front Assist v sili zavira, zaznavanje utrujenosti voznika pa zazna, ko potrebujete počitek. Ne glede na to, kaj se vam na cesti približuje, smo z vami.

Ogled funkcij
Elektronski stabilizacijski nadzor (ESC)

Enostavno preprosto.

Nova generacija elektronskega stabilizacijskega nadzora (ESC) deluje, kot smo obljubili. Spolzko podlago in zimske vozne razmere sistem ESC v SEAT Ibizi izravna brez težav. 

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu

Le nebo predstavlja mejo.

S SEAT Ibizo na poti po mestnih klancih. Preprosto speljevanje z asistenco za enakomerno speljevanje na klancu brez uporabe ročne zavore. Tako da lahko odkrivate naprej.

Tako deluje.
Nadzor tlaka v pnevmatikah

Voziti po svojem okusu?

Stopite na plin. Vaša SEAT Ibiza bo to vzdržala. Sistem ves čas preverja tlak v pnevmatikah, tako da lahko vozite samozavestno.

Želite izvedeti več o SEAT Ibizi?

* Asistenčni sistemi so elektronske dodatne naprave v motornih vozilih za podporo vozniku v določenih situacijah. Ti sistemi pa imajo fizikalne in sistemsko pogojene omejitve ter ne prevzemajo odgovornosti voznika za vodenje vozila. Pred prvo vožnjo v navodilih za uporabo preverite, na kakšen način vas podpirajo asistenčni sistemi.