DIZAJN

Ekskluzivni dizajn

Notranjost nove SEAT Ibize CUPRA očara z ekskluzivno opremo, kot so udobni športni sedeži, pedali v športnem videzu aluminija in predelana armaturna plošča z integriranim sistemom Infotainment. Po želji so na voljo nalepke dizajn v športnem videzu, ki se namestijo na zunanjost vozila in zaostrijo dinamične robove nove SEAT Ibize CUPRA.

Zunanji dizajn

Izjemna iz vseh kotov

Dinamična zunanjost nove SEAT Ibize CUPRA se odlikuje z zatemnjenimi stekli, sijajnimi črnimi zunanjimi ogledali in izpušno cevjo v obliki trapeza, ki poskrbi za veliko športnosti. Sprednji in zadnji odbijači ter sprednja mreža brezhibno izpopolnijo ta izjemno športni model.

NOTRANJI DIZAJN

Vedno korak spredaj

Armaturna plošča očara z novim ergonomskim dizajnom. Tudi med vožnjo lahko preprosto in varno dostopate do vseh funkcij - ter imate zahvaljujoč sistemu Media System Plus in integriranemu 6,5-palčnemu barvnemu zaslonu na dotik pregled nad vsemi informacijami. Z opcijsko tehnologijo Full Link lahko pametni telefon preprosto povežete s svojo SEAT Ibizo CUPRA.

Izbira zunanjih barv

Oblikujte svoj osebni SEAT

Univerzalne barve
Kovinske barve
Izbira notranjih barv

Naj vam bo udobno

Z udobnimi športnimi sedeži v dizajnu CUPRA je v novi SEAT Ibizi CUPRA zagotovljen brezmejni užitek pri vožnji. Kakovostni materiali in okrasni šivi zagotavljajo edinstveni in športni videz CUPRA.

KOLESA

Naj bo športno

17-palčna aluminijasta platišča "Barcino" so na voljo v sivi barvi in opcijsko v črni barvi ter obljubljajo edinstveno doživetje vožnje. Izrazite zavorne čeljusti kot del dodatne opreme brezhibno dopolnjujejo športni videz.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu