Nova SEAT Ibiza CUPRA

Preizkusno trčenje Euro NCAP

DIZAJN

Vzbuja pozornost

S kombinacijo vpadljive dinamike, najsodobnejše tehnologije in športnega dizajna je vsaka vožnja pravo doživetje. Od športne zunanjosti in na novo zasnovane notranjosti do armaturne plošče z opcijsko tehnologijo Full Link: nova SEAT Ibiza CUPRA je bila izdelana, da navdušuje.

TSI-MOTOR

Dobrodošli na prehitevalnem pasu

Nova SEAT Ibiza CUPRA je najzmogljivejša Ibiza vseh časov. Opremljena z zelo zmogljivim TSI-motorjem in 141 kW (192 KM) doseže najvišjo hitrost do 235 km/h ter s kombinirano porabo goriva 6,2 l zagotavlja posebej intenziven užitek pri vožnji. (SEAT Ibiza CUPRA - poraba goriva: kombinirano 6,2 l/100 km; izpusti CO₂: kombinirano 145 g/km; razred učinkovitosti CO₂: D*)

TEHNOLOGIJA

Vedno pametno na poti

Od opcijske tehnologije Full Link, ki preprosto povezuje pametne telefone in vozilo SEAT, do medijskega sistema Plus z integriranim 6,5-palčnim zaslonom na dotik in navigacijskim sistemom, ki se upravlja z govorom - zaradi tehnologije nove SEAT Ibize CUPRA je vsaka vožnja še bolj športna.

Tehnologija Full Link
Sistem Media System Plus
Dnevne LED-luči
TSI-motor
VARNOST

Ščiti, kar je pomembno

Vaša varnost in varnost sopotnikov sta pri novi SEAT Ibizi CUPRA glavni prednostni nalogi. Zahvaljujoč sistemu za zaznavanje utrujenosti voznika, asistenci za speljevanje na klancu, funkciji samodejnega zaviranja po trku in integriranim sprednjim stranskim blazinam se v vozilu lahko vedno počutite varno.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu
Funkcija samodejnega zaviranja po trku
Drive Select
SERVIS SEAT

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Ibiza CUPRA neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu