TEHNOLOGIJA

Opremljena za prihodnost

Z vmesnikom SEAT DriveApp za MirrorLink® in Android Auto™ se pametni telefon poveže s sistemom Media System Plus. Veselite se udobne navigacije z glasovnimi napotki. S tem je nova SEAT Ibiza CUPRA napredna kot le malokdo.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Vedno povezani

S tehnologijo Full Link, ki je del dodatne opreme, lahko pametni telefon upravljate prek sistema Media System Plus. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Tako bo uporaba pametnega telefona v novi SEAT Ibizi CUPRA preprostejša in varnejša kot kdajkoli prej.

SISTEM MEDIA SYSTEM PLUS

Infotainment v vozilu

Nova SEAT Ibiza CUPRA navdušuje s sistemom Media System Plus in 6,5-palčnim barvnim zaslonom, ki je integriran neposredno v armaturno ploščo. Uporabljajte navigacijo, da bi vedno našli pravo pot. Ali povežite svoj pametni telefon, da bi lahko tudi na poti dostopali do novic ali storitev pretočnega predvajanja glasbe.

Dnevne LED-luči

Lepe in varne

Zahvaljujoč dnevnim LED-lučem vas bodo drugi vozniki ali pešci pravočasno prepoznali - in to ob vsakem vremenu. Kajti varčne LED-diode zagotavljajo enakomerno svetlobo. Najboljša stvar: da ne bi bili samo posebej varno, temveč tudi izrazito slogovno na poti.

Ultrazvočni parkirni sistem

Vsako parkirno mesto mačji kašelj

Senzorji spredaj in zadaj vas opozarjajo, če se vaša SEAT Ibiza CUPRA preveč približa objektu. Z ultrazvočnim parkirnim sistemom boste otročje lahko kos še tako malemu parkirnemu mestu.

Motor

Občutno več moči

1.8 TSI 141 kW

(192 KM)

4-valjni bencinski motor

Prostornina, liter / cm³: 1.8/1798

Vrtina / hod, mm: 82,5 / 84,2

Največja moč, kW (PS) pri 1/min: 141 (192) / 4300-6200

Največji navor, Nm pri 1/min: 320/1450-4200

Zgoščevanje: 9,6

Največja hitrost, km/h: 235

Pospešek 0-100 km/h, s: 6,7

Poraba goriva, l/100 km; Kombinirana vožnja: 6,2

CO2 emisije, g/km; Kombinirana vožnja: 145

Razred učinkovitosti: D

Poraba goriva / urbana vožnja, l/100 km:

Poraba goriva / zelo urbana vožnja, l/100 km:

Evropski standard:

Emisije NOx, g/km:

Emisije delcev: g/km:

Število delcev:

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu