VARNOST

Prav gotovo športno

Posebno vozilo zasluži posebno varnost. Zato je nova SEAT Ibiza CUPRA opremljena s številnimi varnostnimi tehnologijami. Tako ste lahko pri vsaki vožnji sproščeni - in uživate v še več varnosti.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Privoščite si odmor

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu

Ni poti nazaj

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu nudi oporo: ko sprostite zavoro, je premikanje nazaj onemogočeno še za dve sekundi.

Funkcija samodejnega zaviranja po trku

Zaustavitev, preden se kaj zgodi

Če pa kljub temu pride do nesreče, sistem aktivira funkcijo samodejnega zaviranja po trku. Ta samodejno zaustavi SEAT Ibizo CUPRA, da prepreči morebitne posledične trke z drugimi vozili ali ovirami.

Varnostne blazine

Popolna varnost

Nova SEAT Ibiza CUPRA prepriča z dodatno mero varnosti. Po želji dodatno prejmete sistem varnostnih blazin zadaj. Tako boste vi in vaši sopotniki v SEAT Ibizi CUPRA vedno v najboljših rokah.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu