Nova Ibiza SC

Preizkusno trčenje Euro NCAP

S

tehnologijo Full Link
DIZAJN

V dobri kondiciji. In barvi.

Z izraznim oblikovnim jezikom in natančnimi linijami SEAT Ibiza SC ostaja nezamenljiva - toda zdaj jo je z barvnimi paketi za notranjost in zunanjost mogoče oblikovati čisto po lastnem okusu. Tako športni kupe res izstopa iz množice.

TEHNOLOGIJA

Tehnika, vredna ogleda

Nova SEAT Ibiza SC ima številne inovativne tehnologije, zaradi katerih je vsaka vožnja še udobnejša. Veselite se tehnologije Full Link, ki vsebine pametnega telefona prezrcali na medijski sistem, navigacijskega sistema in kamere za vzvratno vožnjo.

Tehnologija Full Link
Kamera za vzvratno vožnjo
Navigacijski sistem
Sistem SEAT Sound System
VARNOST

Brez tveganja

Ob vsem užitku pri vožnji, ki ga nudi SEAT Ibiza SC, zraven seveda spada tudi napredna varnostna oprema. Zaradi dnevnih LED-luči, številnih asistenčnih sistemov in kamere za vzvratno vožnjo je skupaj s petimi zvezdicami na preizkusnem trčenju Euro-NCAP zdaj najvarnejša doslej.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu
Funkcija samodejnega zaviranja po trku
Dnevne LED-luči
Eco TSI

Čistejši. Boljši. Večji.

EcoTSI-motor ima moč bencinskega in varčnost dizelskega motorja. Zato SEAT Ibiza Eco TSI doseže neverjetno porabo samo 4,2 litra/100 km in izpuste CO2 98 g/km.

PODROBNOSTI

Barvni poudarki

Z barvnimi paketi pri SEAT Ibizi SC: zunaj določate barvo platišč, obrobe mreže hladilnika in oblog zunanjih vzvratnih ogledal; znotraj lahko določite optične detajle sedežev, volana, prestavne ročice, ročne zavore in prezračevalnih šob.

PREZRAČEVALNE ŠOBE

Obrobe prezračevalnih šob v rdeči barvi

OBLAZINJENJE

Izjemno kakovostna notranjost z barvnimi paketi prinaša individualnost v vašo Ibizo

VEČFUNKCIJSKI VOLAN

Večfunkcijski volan z barvnimi okrasnimi šivi

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Barvna aluminijasta platišča privlačijo poglede

ZUNANJI OGLEDALI

Izberite svoj barvni paket, da bi zunanjim detajlom dali osebno noto
DOPOLNILNA OPREMA

Vaš osebni slog

Z osebnim okusom in originalno dopolnilno opremo SEAT® naredite več iz svojega novega vozila. Z največjo izbiro do zdaj se lahko veselite svoje čisto osebne SEAT Ibize SC.

SERVIS SEAT

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Ibiza neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu