Nova SEAT Ibiza

Dizajn
Žarometi Full LED in osvetljene zračne šobe
Dizajn
Žarometi Full LED in osvetljene zračne šobe

Svetlejši in sijajnejši. Posodobljeni žarometi Full LED in inovativni osvetljeni LED-okvirji zračnih šob poskrbijo za dodatno mero udobja v notranjosti.

Povezljivost
SEAT CONNECT
Povezljivost
SEAT CONNECT

Vozilo, ki ustreza vašemu vsakdanjiku. Dostop od kjer koli in popolna povezljivost z novim 9,2-palčnim zaslonom na dotik.

Tehnologija
10,25-palčni Digital Cockpit
Tehnologija
10,25-palčni Digital Cockpit

Individualizirajte 10,25-palčni voznikov zaslon z najljubšo glasbo, izbranimi zemljevidi, podatki o poti in mnogo več.

Varnost
Asistenčni sistemi
Varnost
Asistenčni sistemi

Varnost se izplača: brezskrbna vožnja z najsodobnejšimi samodejnimi asistenčnimi sistemi. Brezskrbna vožnja.

V najboljši družbi.

Z novo SEAT Ibizo ti ne bo nikoli dolgčas. Polna zabave te čaka že za 11.999 €1, zraven pa ti podarimo še bon za zimske pnevmatike v višini 200 €3 in kasko za 1 € /mesec2.

Zunanji dizajn

Pokažite, kaj ponuja vaša SEAT Ibiza.

Vedno živahna, z ostrejšimi linijami, novimi 18-palčnimi aluminijastimi platišči in diodami Eco LED, ki poskrbijo za neskončno osvetlitev mesta.

 

Notranji dizajn

Tudi v notranjosti se dogaja.

Uživajte v mehkejši armaturni plošči in novi ambientni osvetlitvi, ki omogoča prilagajanje razpoloženju in vaši Ibizi podeli še več značaja.

Povezljivost

Do vaše Ibize s pritiskom gumba.

Storitev SEAT CONNECT z oddaljenim dostopom do vaše Ibize ponuja podatke o vožnji, status vozila in parkirno lokacijo. Zaklenite vrata, vklopite luči, nastavite lahko celo omejevalnik hitrosti in zaščito proti kraji ter prejemanje obvestil na telefon.

Tehnologija

V središču pozornosti.

Z 9,2-palčnim zaslonom na dotik z navigacijskim sistemom in sistemom Full Link za preprosto povezljivost je zabava vedno na dlani. Popolnoma digitalni 10,25-palčni digitalni kombinirani instrument za voznika vam dodatno posreduje vse podatke o vožnji.

Varnost

Uživajte v polni meri.

Asistenca za menjavo voznega pasu in senzor za mrtvi kot Side Assist

Spremlja mrtve kote, opozarja voznika pri prehitevanju, spremembi voznega pasu ali na vozila, ki se približujejo od zadaj.

Asistenca za vožnjo Travel Assist

Nepogrešljiv sopotnik z avtonomnimi varnostnimi sistemi, kot je asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist.

Sistem za prepoznavanje prometnih znakov

Na zaslonu Digital Cockpit in v infotainment sistemu prikazuje omejitve hitrosti in prepovedi prehitevanja, tako da jih ni mogoče spregledati.

Ali želite izvedeti več o novi SEAT Ibizi?