VARNOST

Brez tveganja

Ob vsem užitku pri vožnji, ki ga nudi SEAT Ibiza, zraven seveda spada tudi napredna varnostna oprema. Zaradi dnevnih LED-luči, številnih asistenčnih sistemov in kamere za vzvratno vožnjo je skupaj s petimi zvezdicami na preizkusnem trčenju Euro-NCAP zdaj najvarnejša doslej.

FUNKCIJA SAMODEJNEGA ZAVIRANJA PO TRKU

Druga možnost

Če pa kljub temu pride do nesreče, sistem aktivira funkcijo samodejnega zaviranja po trku. Ta samodejno zaustavi SEAT Ibizo, da prepreči morebitne posledične trke z drugimi vozili ali ovirami.

ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA

Pomemben opozorilni klic

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

DNEVNE LED-LUČI

Vse pred očmi

Dnevne LED-luči ne poudarjajo samo vpadljivega sprednjega dela SEAT Ibize: predvsem je bolj prepoznavna za ostala vozila in pešce - in s tem varnejša.

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu

Ni poti nazaj

Asistenca za enakomerno speljevanje na klancu nudi oporo: ko sprostite zavoro, je premikanje nazaj onemogočeno še za dve sekundi.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu