Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Akcijske ponudbe
Pozor! Delo na ceni!

Pozor! Odlična SEAT ponudba.

Zapeljite dovršen dizajn in napredno tehnologijo v ugodni ponudbi vozil SEAT. Izberite svoj model SEAT in ga odpeljite vse do 4.000 € ugodneje. 

SEAT Ibiza Style v omejeni izdaji

Zapelji legendarno SEAT Ibizo, ki letos praznuje že svojo 35. obletnico. Tokrat je zato na voljo v omejeni izdaji in s še več stila. Urbana SEAT Ibiza Style z dovršenim dizajnom in napredno opremo te v salonih vozil SEAT pričakuje z do 2.400 €1 prihranka.

SEAT Leon

Razum, srce in pogum. Pri tridesetih imaš vse! SEAT Leon pa je tu, da ti pomagata zaživeti na polno. Urbani sopotnik s športnimi poudarki te zapelje z napredno tehnologijo, ki poenostavi tvoj vsakdan. Ko imaš polne roke velikih načrtov, uporabi Kessy, sistem za odklepanje in zagon brez ključa, napolni baterije z brezžičnim polnilnikom mobilnega telefona in ohrani brezskrbnost z varnostnim sistemom Line Assist, ki ohranja smer na voznem pasu.
Zdaj s prihrankom vse do 4.000 €in kaskom za 1 € na mesec3. Uporabi ali pozabi.

SEAT Leon Sportourer ST

Nekateri ljubijo presenečenja. Drugi uživajo v stabilnosti. S SEAT Leonom Sportourer ST dobiš vse. Napredno tehnologijo povezljivosti in varno udobje. Dovršen dizajn s pridihom športnosti in veliko prostora. Vsestransko opremo in velik prihranek. Olajšaj svoj vsakdan z digitalnim kombiniranim instrumentom, ACC tempomatom z avtomatskim uravnavanjem razdalj in sistemom Trafic Jam Assist za pomoč pri zastojih.
Zdaj s prihrankom vse do 4.000 €in kaskom za 1 € na mesec3. Uporabi ali pozabi.

Nova SEAT Ibiza Beats

Občuti urbano okretnost in dinamičen dizajn, ki osvojita vsako mesto, ob čistem in harmoničnem zvoku zvočnega sistema BeatsAudio™. Izberi modele SEAT Ibiza, ki te zdaj zapeljejo s prihrankom do 2.000 €in kaskom za 1 € na mesec3

SEAT Ateca

Spremenite dnevno rutino v užitek poln doživetij. Suverena SEAT Ateca navduši vaš vsakdan, ne glede na to, kako ga preživljate. Zapeljejo vas njene vpadljive zunanje linije, ki izžarevajo samozavest na cesti ter intuitivna notranjost, ki voznika in sopotnike udobno povezuje z najsodobnejšimi tehnologijami. Tako zlahka z energijo napolni še tako dolgočasen dan. In mobilni telefon, saj z možnostjo brezžičnega polnjenja poskrbi, da je vaš pametni telefon vedno pripravljen na delovanje. Doživite obilo inovativnih rešitev, ki zagotavljajo varnost in užitek v vožnji zdaj s prihrankom do 4.000 €1 in kaskom za le 1 € na mesec3.

Nova SEAT Arona Beats

Uživaj v jasnosti zvočnega sistema BeatsAudio™, skrbi za varno vožnjo pa prepusti novi SEAT Aroni. Odpelji svoj model SEAT Arona, ki te zdaj pričakuje s prihrankom do 2.000 €1 in kaskom za 1 € na mesec3.

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in se prepričajte o odlični ponudbi.

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
Avto Slak Novo mesto, Kolodvorska 4, 8000 Novo mesto
Avto Jarc Maribor, Ptujska cesta 139, 2000 Maribor
Avto Štaleker, Legenska c. 42, 2380 Slovenj Gradec
Avto Cerar Kamnik, Tkalska pot 6, 1240 Kamnik
Avtocenter Špan Brezovica, Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica
Stavanja Nova Gorica, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica
Stavanja Tolmin, Na Logu 1, 5220 Tolmin
Servis Drev Petrovče, Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče
Avto Jereb Izola, Polje 9b, 6310 Izola
Joras center Ribnica, Ob železnici 7, 1310 Ribnica
Carcomerce, Ljubljanska cesta 16, 1270 Litija
Dominko Ptuj, Zadružni trg 8, 2251 Ptuj
Avtohiša Vrtač Kranj, Delavska cesta 4, 4000 Kranj

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST19II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1).

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 12. 2018 do 30. 9. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.