Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Akcijske ponudbe
Pozor! Delo na ceni!

Pozor! Ugodne cene vozil SEAT.

Okretni mestni sopotnik ali prostorno družinsko vozilo? Izberi svoje vozilo SEAT in izkoristi prihranek do 5.000 €1.

SEAT Arona

SEAT Arona, mestni SUV, narejen za drzne, te zapelje s pametnimi rešitvami, edinstveno obliko in zdaj tudi s prihrankom do 2.500 €1, bonom za zimske pnevmatike2  in kaskom za 1 € na mesec3. Doživi urbano okretnost in svežo ponudbo.

SEAT Ateca

Navduši vsakdan z ugodno ponudbo! SEAT Ateca tvojo rutino zapelje s prihrankom do 5.000 €1, bonom za zimske pnevmatike2  in kaskom za 1 € na mesec3. Izberi SUV poln naprednih tehnologij.

SEAT Tarraco

Pripravljen, da za sabo pusti vsak izgovor. Prostorni SEAT Tarraco je lahko tvoj s prihrankom do 5.000 €1, bonom za zimske pnevmatike2 in kaskom za 1 € na mesec3. Zakaj ne zdaj?

SEAT Ibiza

Urbana sopotnica z legendarnim stilom. Osvajaj mestne ulice s SEAT Ibizo, ki jo zdaj lahko odpelješ s prihrankom do 2.400 €1, bonom za zimske pnevmatike2  in kaskom za 1 € na mesec3. Doživi okretnost in tehnologijo dinamične sopotnice in se podaj novim doživetjem naproti.

Bonus/prihranek v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja (permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali 2Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1), pod pogoji akcije SEBONFAST19II.

Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe SEAT Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju SEAT ali na spletni strani www.porsche-group-card.si.

Slike so simbolične. Ponudba traja od 15. 11. 2019 do 31. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.