Pripravljeni. Zdaj.

3, 2, 1, nova doživetja! Začnite jih s posebno ponudbo SUV vozil SEAT Tarraco, Arona in Ateca s prihrankom
do 3.500 €* in  kaskom za 1 €/mesec**.

Ob nakupu prejmete bon za zimske pnevmatike***.

SEAT Arona

Arona. Zdaj.

Poskrbite za pobeg v neznano z Arono, ki vam prinaša prihranek do 1.300 €* in kasko za 1 €/mesec**.

Ob nakupu prejmete bon za zimske pnevmatike v višini 250 €***.

Po svetu se premikajte na novem nivoju. Naš mali SUV z dinamičnim slogom in resnično vsestransko zmogljivostjo prinaša drznejšo zunanjost, žaromete Full LED, povsem nove, osvetljene šobe za zrak in mnogo več.

SEAT Ateca

Ateca. Zdaj.

Z vsako vožnjo odkrijte nekaj novega. Najprej pa izberite Ateco s prihrankom do 3.000 €*, bonom za zimske pnevmatike v višini 350 € ter kaskom za
1 €/mesec**.

Ateca pa prinaša še več ugodnosti s Paketi Plus, ki vključujejo dodaten prihranek do 1.765 € in bogato opremo. Izberite svojo in navdušila vas bo s parkirno krmilno asistenco Park Assist, zimskim paketom in drugo odlično opremo. Seštejte vse ugodnosti in Ateca je vaša s skupno kar 4.765 € prihranka. Več o ponudbi si preberite tukaj.

SEAT Tarraco

Tarraco. Zdaj. 

Za nove dogodivščine izberite Tarraco s prihrankom do 3.500 €*, bonom za zimske pnevmatike v višini 500 € ter kaskom za 1 €/mesec**.

S Paketi Plus, ki prinašajo navigacijski sistem Navi System, parkirno krmilno asistenco Park Assist, kovinsko barvo in drugo bogato opremo pa si lahko zagotovite tudi dodaten prihranek vse do 2.783 €. Tako je Tarraco vaš do 6.283 € ugodneje. Več o ponudbi si preberite tukaj.

Prostoren. Popolnoma opremljen.

Vse, kar potrebujete.

Brezžično polnjenje

Naša vozila SUV so opremljena z brezžičnimi polnilniki pametnih telefonov Connectivity Box, v katere lahko vstavite pametni telefon in uživate v brezžičnem polnjenju.

Enostavno parkiranje

Parkirna krmilna asistenca Park Assist vas samodejno usmerja, kamera Top View pa na zaslonu infotainment sistema kaže jasno sliko dogajanja za vami.

Asistenčni sistemi za vožnjo

Napredni sistemi, kot je asistenca za vožnjo Travel Assist, polavtonomno zaznavajo dela na cesti in ustrezno prilagodijo hitrost vozila.  

Varnost

Asistenca pred trkom Pre-Crash zategne varnostne pasove, zapre okna in v kombinaciji s funkcijo e-Call celo vzpostavi stik z reševalnimi službami.

* Cena vozila že vključuje BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.500,00 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_10_2023 (več na  www.porscheleasing.si).«

** Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 EUR/mesec velja 1. leto,  če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV 1),

*** Bon velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT.

Več na www.porscheleasing.si

Slike so simbolične. Ponudba traja do 31. 3. 2023 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.