Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Finančne storitve
Financiranje 1 %

Kako do novega vozila SEAT?

Preprosto: z novim, ugodnim načinom financiranja se lahko odločite za izbran model znamke SEAT, in sicer za en odstotek njegove maloprodajne cene na mesec! Seveda se lahko odločite za različne višine pologa in različno dolge dobe financiranja. Višina pologa in doba odplačevanja vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Bistveno pa je, da višina mesečnega obroka skozi ves čas financiranja ostaja enaka, torej en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec. Brez sprememb, skritih številk, drobnega tiska in presenečenj torej. Na podlagi amortizacijskega načrta ste vedno seznanjeni s preostankom dolga in možnostjo predčasnega odplačila. Na spletnem portalu Moj Porsche leasing pa lahko v vsakem trenutku dobite vpogled v stanje finančnega lizinga.

  • Sami se odločite za višino pologa, ki ga morate plačati od podpisu pogodbe, in lahko znaša 10, 18 ali 28 odstotkov maloprodajne cene vozila. Če se odločite za model Ateca ali Leon, pa lahko avto kupite s financiranjem celo brez pologa!
  • Tudi dobo odplačevanja si lahko izberete sami, izbirate pa lahko med 60-, 72- in 84-mesečnim rokom odplačevanja.
  • Obrestna mera je fiksna, tako da znaša obrok ves čas financiranja natančno en odstotek maloprodajne cene avtomobila ob sklenitvi pogodbe. Tudi znesek ostanka vrednosti je fiksno določen ob podpisu pogodbe.
  • Znesek, ki ga boste morali plačati ob koncu financiranja, da avto tudi formalno preide v vašo last, se imenuje ostanek vrednosti. Ta je seveda odvisen od dobe financiranja in višine pologa. Če se na primer odločite za 72-mesečno financiranje in 28-odstotni polog, boste v omenjenem času odplačali celoten avtomobil. Pri 10-odstotnem pologu in enaki dobi odplačevanja pa vam za plačilo ostane še 18 odstotkov maloprodajne cene vozila.

Financiranje 1% je finančni lizing s fiksno pogodbeno obrestno mero, kar pomeni, da je finančna hiša, ki je odobrila lizing, do konca financiranja tudi formalni lastnik avtomobila. Potrebna je sklenitev obveznega in kasko zavarovanja. Priporočamo sklenitev SEAT zavarovanja, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnica Sava, 33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje.