Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
My SEAT
Navigacijski sistemi
SEAT Leon

Posodobite svoj SEAT navigacijski sistem Plus.

Navigacijski sistem Plus Leon:

Prepričajte se, da imate najnovejšo posodobitev zemljevidov za navigacijski sistem vozila SEAT Leon kombilimuzina. Posodobitev programske opreme satelitske navigacijske naprave SEAT bo sistemu zagotovila najnovejše posodobitve novih cestnih povezav, poti in zanimivih točk po vsej vaši državi.

Izbrali ste "Navigacijski sistem Plus". Sistem mora imeti vgrajen trdi disk in v prikazu "Nastavitve" > "Informacije o različici" prve tri števke ne smejo biti "5F0 ali 6P0", če želite prenesti naslednje datoteke.

Na istem mestu v navigacijskem sistemu preverite tudi štirimestno številko 0175 (pred regionalno kodo ali v tem primeru ECE). Če je številka enaka ali nižja od 0175, je navigacijski sistem vozila zastarel. V tem primeru vam priporočamo, da posodobite navigacijske podatke vozila Leon kombilimuzina. Vse sklope podatkov lahko prenesete naenkrat.

Navodila za izvedbo posodobitev so na voljo tukaj.

* Delno implementiran.