Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DOPOLNILNA OPREMA

IZBOLJŠANA FUNKCIONALNOST

Obstaja oprema za vse potrebe, da bi olajšali stvari v SEAT Leonu CUPRA. Oglejte si vse in izberite tiste, ki se prilegajo vašemu življenjskemu slogu.

TRANSPORTNE REŠITVE

Vzemite vse zraven

Vse, kar želite vzeti zraven, lahko udobno namestite v SEAT Leon CUPRA. Če pa vam kljub temu zmanjka prostora znotraj vozila, lahko vedno izberete funkcionalne transportne rešitve in prtljago prevažate na strehi. Ničesar vam ni treba pustiti doma, ko se pripravljate na naslednje potovanje z vozilom.

ZAVESICE

Izogibajte se madežem

Zavesice zaščitijo spodnji del SEAT Leona CUPRA pred umazanijo, tako da odbijajo blato, pesek itd.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Izpopolnite športni videz

ODKRIJTE

SEAT Leon CUPRA je že v osnovni izvedbi videti izjemno, z 19-palčnimi aluminijastimi platišči pa lahko poudarite športni slog, zaradi katerega bo vaš CUPRA edinstven. Izberite najljubšo barvo in uživajte v vožnji ne glede na to, kam se odpravljate.

DODATKI

Uporabni dodatki

OBLOGA KLJUČA

Vse v SEAT Leonu CUPRA uteleša jedrnato osebnost, celo ključ vozila! Zaščitite ga z oblogo in si ne delajte skrbi.

DRŽALO ZA PIJAČO

To izjemno oblikovano držalo za pijačo vam pomaga, da imate pomembne stvari pri roki, denimo pametni telefon ali kartico.

 

OBOJESTRANSKI PREDPRAŽNIK

Vaše vozilo mora biti vedno čisto, tudi po tleh. Zaščitite ga pred umazanijo in tekočinami z obojestranskim predpražnikom. Dve možnosti, da bo SEAT Leon CUPRA vedno tako čist kot prvi dan.