Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

SEAT Leon CUPRA R

DIZAJN

Ekskluzivno matirano lakiranje

ZMOGLJIVOST

228 kW (310 KM)*

STYLE

Montažni deli v karbonu
LEON CUPRA R – LIMITED EDITION

Bodite glas, ne odmev.

Za vse, ki ne sledijo nikomur: SEAT Leon CUPRA R v matiranem dizajnu z bakrenimi in karbonskimi zaključnimi elementi. Doživite do zdaj najzmogljivejše cestno vozilo v zgodovini znamke SEAT. Navdušite se nad inovativno opremo in asistenčnimi sistemi ter si zagotovite zelo omejeno serijo kompaktnega športnika.

 

ZUNANJOST

Enostavno. Impresivno.

Tudi izstopajoče ni dovolj. SEAT Leon CUPRA R je ustvarjen, da bi ugajal izbranemu, majhnemu krogu ljudi. Prvi SEAT s karbonskimi elementi, razširjenimi koloteki in večjimi prezračevalnimi šobami. Zaradi ekstravagantnih bakrenih podrobnosti na platiščih, zunanjih ogledalih in na mreži hladilnika gre za umetniško delo.

BODITE OGLEDALO, NE ODSEV.

Zunanji ogledali v bakrenem dizajnu

BODITE DOŽIVETJE. BODITE MERILO.

Športne zavore znamke Brembo

BODITE VSE, KAR SI ŽELITE.

Matiran dizajn in bakreni zaključni elementi

BODITE VIHAR, NE VETER.

Športni izpušni sistem in karbonski difuzor

BODITE RAZLOG, NE IZGOVOR.

Zadnji usmernik zraka v karbonu
NOTRANJOST

Vstopite in uživajte.

Bakrene podrobnosti se srečajo s sedeži Alcantara®. Školjkasti sedeži ustvarijo popolno oporo in značka s številko vas opominja, da spadate med redke srečneže. Vsaka podrobnost za popolno celoto.

BODITE VZGLED.

Sredinska konzola z ekskluzivno značko s številko

BODITE NEBO, NE VREME.

Športni školjkasti sedeži

BODITE SPREMEMBA, NE MIROVANJE.

Športni volan Alcantara s kontrastnimi šivi v bakreni izvedbi.

BODITE KOT VODA.

Notranje podrobnosti v bakrenem dizajnu

BODITE NAPAKA, KI SI JO VSAK ŽELI NAREDITI.

Elegantne vratne letve
TEHNOLOGIJA

Ko se pamet sreča z izjemno športnostjo.

ŠPORTNI KOMBINIRANI ZASLON

Popoln dizajn je vedno rezultat funkcionalnosti. Ekskluzivni športni kombinirani zaslon je več kot kontrasten in ima vključeno bakreno barvno zasnovo. Tako vsak pogled na instrumente predstavlja zabavo.

NAVIGACIJSKI SISTEM PLUS

SEAT Leon CUPRA R prepriča z navigacijskim sistemom PLUS, 8-palčnim barvnim zaslonom na dotik, tehnologijo Full Link, vmesnikom Bluetooth® in številnimi dodatnimi elementi. Tako vam nudi kar največjo mero zabave pri vožnji.

ZVOČNI SISTEM BEATSAUDIO™

Najljubša skladba si zasluži kristalno čist zvok - in točno to so tudi naše zahteve pri zvočnem sistemu BeatsAudio™ modela SEAT Leon CUPRA R.

BARVE

Različni odtenki, enaka popolnost.

IZBERITE SVOJO BARVO

Kako lahko opišemo dve barvi modela SEAT Leon CUPRA R? Dozoreli. Lepi. Ikonski. To ustreza za vse dvojne barvne izvedbe. Naš prvi prodor v matirano barvno področje v brezhibni simetriji.

Barvne možnosti so odvisne od razpoložljivosti v vsaki državi.

UDOBJE

Oprema, ki olajša življenje.

SISTEM ZAKLEPANJA IN ZAGONA BREZ KLJUČA KESSY

Ključ je bil včeraj. Zahvaljujoč sistemu zaklepanja in zagona brez ključa Kessy enostavno vstopite, pritisnete gumb za zagon v ritmu srčnega utripa in vožnja se lahko začne.

ZIMSKI PAKET

Udobno skozi zimo: SEAT Leon CUPRA R nudi ogrevane školjkaste sedeže - na ta način lahko udobno preživite hladen letni čas.

TEMPOMAT Z AVTOMATSKIM URAVNAVANJEM RAZDALJE (ACC)

SEAT Leon CUPRA R še ne vozi sam - vendar pa nudi smiselne asistenčne sisteme. S tempomatom z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) prilagodi hitrost, da vzdržuje optimalno razdaljo do spredaj vozečih vozil.

ZMOGLJIVOST

Vse razen brez pogona

Uživajte z najzmogljivejšim motorjem v zgodovini znamke SEAT: motor 2.0 TSI 228 kW (310 KM) z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom ali 221 kW (300 KM) z avtomatskim DSG-menjalnikom s prestavnima tipkama na volanu (poraba neosvinčenega super goriva pri kombinirani vožnji: od 7,3 l/100 km; izpusti CO₂, kombinirana vožnja: od 170 g/km; razred učinkovitosti CO₂: E)*) Če potrebujete dodatno moč, aktivirajte način CUPRA in krmilni sistem motorja bo izrabil vso moč agregata - za še večjo zmogljivost. Od zunaj je nova oblika karoserije dovolj zgovorna - pri vožnji nudi SEAT Leon CUPRA R vse, kar obljublja: skoncentrirano zmogljivost.

VARNOST

Varno skozi vsakdan

PAKET VARNOSTNIH SISTEMOV

Zanesljiva varnost: zaznavanje utrujenosti voznika opozori, ko potrebujete odmor. Vaša varnost mora biti tako velika kot navdušenje.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Z modelom SEAT Leon CUPRA R je vse nekoliko enostavnejše. S kamero za vzvratno vožnjo je vse za vozilom pod nadzorom.

ULTRAZVOČNI PARKIRNI SISTEM ZADAJ

Najožja parkirna mesta ne predstavljajo težave. Parkiranje in odparkiranje je z akustičnim uravnavanjem razdalje čisto enostavno.

Barvne možnosti in možnosti menjalnika so odvisne od trenutne razpoložljivosti.

*Navedeni podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Poraba goriva in izpusti CO₂ niso odvisni samo od tega, kako učinkovito vozilo izkorišča gorivo, temveč tudi od obnašanja pri vožnji in drugih netehničnih dejavnikov (npr. pogojev okolice). CO₂ je toplogredni plin, ki je v glavnem odgovoren za segrevanje Zemlje.
 
Dodatna in dopolnilna oprema (montažni deli, pnevmatike itd.) lahko spremenita relevantne parametre vozila, npr. maso, kotalni upor in aerodinamiko, ter poleg vremenskih in cestnih pogojev vplivata na porabo in vozne zmogljivosti. Podatki o porabi goriva in izpustih CO₂ veljajo pri navedbah razpona v odvisnosti od izbrane velikosti pnevmatik in opcijske dodatne opreme.