Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

Sprostite se in uživajte

Naj napredna tehnika, denimo brezžični polnilnik ter sistem za odklepanje in zagon brez ključa Kessy, odvrne stres med vožnjo, da se boste lahko sprostili in uživali v vsakem trenutku vožnje.

BREZŽIČNI POLNILNIK

Vedno na poti

Brez zmešnjave, brez kablov. Z brezžičnim polnilnikom ste lahko ves dan na poti in ne rabite skrbeti, da bi se baterija izpraznila.

Digitalni kombinirani instrument

Na voljo od januarja 2018.

Digitalni kombinirani instrument

Na voljo od januarja 2018.

VOZNI PROFILI CUPRA

Zmogljivost po meri

Zmogljivost SEAT Leona CUPRA se prilagodi vam. Udobje in individualni vozni profili omogočajo optimalno vožnjo, tako da nudijo popolno naravnanje za vsako cesto.

 

SISTEM KESSY (sistem za zaklepanje in zagon brez ključa)

Poglej, obe roki prosti!

Ali ste vedno bolj naloženi, kot ste predvidevali? Z novim sistemom KESSY (sistem za zaklepanje in zagon brez ključa) lahko svoj SEAT Leon CUPRA odklenete in zaklenete, ne da bi trenili s prstom.

PROGRESIVNO SERVOKRMILJENJE

Neprestana zabava

V SEAT Leonu CUPRA lahko pametni telefon glede na tip povežete prek vmesnikov Apple Car Play™, Android Auto™ ali Mirror Link™. To pomeni, da lahko mobilni telefon uporabljate tudi na poti.

NAVIGACIJSKI SISTEM PLUS

Zagotovo na pravi poti

Zahvaljujoč tehnologiji GPS navigacijskega sistema Plus vas bo SEAT Leon CUPRA vedno pravilno vodil.

 

 

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Štiri oči vidijo več

Kateri voznik si ne bi želel očes zadaj? SEAT Leon CUPRA ima drugi najboljši sistem, in sicer kamero za vzvratno vožnjo. S tem sistemom ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja za vami.

 

DODATKI

Dodatna športnost

AVTOMATSKI MENJALNIK DSG

Iščete avtomatsko udobje v povezavi s športnostjo ročnega menjalnika? Naš avtomatski menjalnik DSG z neposrednim prestavljanjem prepriča z edinstveno zmogljivostjo brez prekinitve vlečne sile.

SPREDNJA ZAPORA DIFERENCIALA

Sprednja zapora diferenciala opcijsko porazdeli moč na pogonska kolesa, če morate v ovinku prevoziti različno dolge poti. Rezultat je izboljšana trakcija brez izgube moči.

SPORT HMI

O športnih genih novega SEAT Leona CUPRA priča tudi tehnologija Sport HMI. Trije prikazi, ki prikazujejo aktualne informacije o temperaturi olja, tlaku turbopolnilnika in gravitacijski sili.

ŠTIRIKOLESNI POGON 4DRIVE

Izjemen nadzor

V SEAT Leonu CUPRA doživite navdušenje nad 300 KM, in sicer z našim najmočnejšim motorjem. Če želite še več moči, ne iščite dalje. Z modelom CUPRA ST lahko doživite tudi naš vrhunski štirikolesni pogon 4Drive. Kaj še čakate?