Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
VARNOST

Najsodobnejša varnost

Zahvaljujoč novim tehnologijam, kot sta zaščita pešcev in asistenca za zastoje, se boste v SEAT Leonu CUPRA vedno počutili varno. Najsodobnejša tehnika zagotavlja, da lahko izkoristite ves svoj potencial.

 

ASISTENCA ZA ZASTOJE

Brez stresa

V SEAT Leonu CUPRA lahko zastoj postane priložnost za sproščanje. Asistenca za zastoje oceni oddaljenost do drugih vozil ter samodejno krmili pospeške in zmanjšanje hitrosti.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Pozor!

Prepoznavanje prometnih znakov je sinhronizirano s sprednjo kamero ter odkriva omejitve hitrosti in opozorila za gradbišča, da vas opozori, kaj vas čaka.

PASIVNI VARNOSTNI SISTEMI

Vaš osebni asistent

ZAŠČITA PEŠCEV

Zaščita pešcev opazi, če kdo pred vozilom prečka cesto, ter vas akustično in vizualno opozori, preden začne samodejno zavirati.

ESC

Za predvidevanje gibanj vozila elektronski stabilizacijski program uporablja senzorje, da nadzira obnašanje koles in prevzame nadzor, če kolesa začnejo drseti.

ASISTENCA ZA POMOČ V SILI

V nevarnih situacijah si lahko v prihodnosti delate manj skrbi. Asistenca za pomoč v sili v SEAT Leonu CUPRA samodejno opozori voznika, če ni odziva na nevarno situacijo, preden sistem samodejno zavira.

ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA

Dodatna vnema

Aktivni življenjski slog je poln razburljivih stvari in nas lahko hitro utrudi. Ko ste na poti, vam zaradi tega ni treba skrbeti, saj funkcija zaznavanja utrujenosti poskrbi, da boste ostali budni.

ASISTENCA ZA OHRANJANJE SMERI NA VOZNEM PASU

Naravnost na poti

Ostanite varni na nameravanem voznem pasu in naj vas asistenca za ohranjanje smeri opozori, če z vozilom nehote zavijete na drugi vozni pas. Sistem v SEAT Leonu CUPRA popravi smer, da vozilo ostane na ustreznem voznem pasu.

ASISTENCA ZA DOLGE LUČI

Vedno v najboljši luči

PREKLOP LUČI

Bistra glavica: asistenca za dolge luči samodejno preklaplja med dolgimi in zasenčenimi lučmi. Prepozna vozila iz nasprotne smeri in vozila spredaj ter dobro osvetljene soseske. S tem zagotovi, da drugi udeleženci v prometu niso zaslepljeni.