SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID

Je to najboljše iz obeh svetov?

Več prostora. Večji doseg. Novi SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID deluje 100 % na električno energijo. Na bencinski pogon preklopi le, če je treba napolniti baterijo.

Kaj je priključni e-HYBRID?

Električna energija. Bencin. Večja zmogljivost.

Novi SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID je več kot običajno hibridno vozilo. Kot večina hibridnih vozil tudi samodejno polni baterijo. Je pa tudi priključni model.

To pomeni, da običajno uporablja svoj električni pogon. Bencinski motor pa uporabi le, ko potrebuje dodatno moč. Za polnjenje potrebujete samo običajno električno omrežje.

SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID ima s sodobno tehnologijo večji doseg kot čisti hibridni ali električni model. Zaradi 100-odstotnega električnega pogona se večino časa vozite povsem brez emisij.

Prednosti, ki jih prinaša e-HYBRID

Vsak dan nekaj novega.

V primerjavi z običajnimi električnimi in hibridnimi pogoni je pri tehnologiji e-HYBRID skupni doseg večji in to zaradi prilagodljivih možnosti polnjenja.

Za večji doseg elektromotor deluje z regeneracijo zavorne energije.
Poti do 50 km* prevozite brez emisij CO2.
Zaradi zunanjega polnjenja lahko izkoristite polno kapaciteto baterije.
Privarčujte na vsakodnevnih vožnjah do službe.
Učinkovitost

Nadaljujmo skupaj.

Učinkovitost

Dva motorja, en pogon: 75-kilovatni priključni električni pogon v kombinaciji z 1,4-litrskim motorjem TSI doseže skupno moč 150 kW.

Doseg

Novi SEAT Leon Sportstourer eHybrid vas po pripeljal na vsak cilj. Čisti električni način omogoča doseg do 60 km*. Če pa kombinirate električni in bencinski pogon, se doseg poveča na največ 800 km.

Samodejno polnjenje

Z zaviranjem boste pripeljali dlje. Energijo, pridobljeno z zaviranjem, izkoristite za ponovno polnjenje baterije. S tem si boste zagotovili dodatne kilometre vožnje.

Polnjenje baterije

Ostanite mobilni.

Novi SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID povsem enostavno in hitro napolnite doma ali na poti. Tako ostanete mobilni.

100 % v 3 urah s stensko polnilno postajo.
100 % v 6 urah z običajno vtičnico.

*Začasni podatki.