Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Tehnologija

Sodobno starševstvo

SEAT Leon Sportstourer je opremljen s številnimi tehničnimi podrobnostmi, zato lahko tudi starši uživajo v vsakem trenutku vožnje. Zaradi posebnih značilnosti, denimo brezžičnega polnilnika in parkirnega sistema, vsaka vožnja poteka brez težav.

BrezžIčni polnilnik mobilnih telefonov

Rezervni načrt

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v SEAT Leon Sportstourer popolnoma sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto.

Digitalni kombinirani instrument

En pogled zadostuje.

Vse vaše informacije, spredaj in v sredini. Digitalni kombinirani instrument prikazuje vse, kar potrebujete, od zemljevidov naprej.

Parkirni sistem

Brezhibno parkiranje

Kamera za vzvratno vožnjo

Kateri voznik ne bi potreboval očes tudi zadaj? Zdaj ima SEAT Leon naslednjo najboljšo rešitev v obliki kamere za vzvratno vožnjo. S to značilnostjo ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja za vami.

Parkirni sistem spredaj in zadaj

Merilnik razdalje spredaj in zadaj vas akustično opozori, če se preveč približate oviri.

Parkirni sistem zadaj

SEAT Leon Sportstourer vidi, ko vi ne vidite. Med parkiranjem vzdržuje varno razdaljo pred oviro, ki je lahko za vozilom.

Tehnologija Full Link

Zabava za vse

Zahvaljujoč tehnologiji Full Link in 8-palčnemu infotainment sistemu imate v SEAT Leonu vse, kar potrebujete za zabavo in za to, da ostanete na pravi poti.

Odkrijte, kako deluje
Tehnologija

Inteligentni dodatki

Vozni profili SEAT

V svojem vozilu imate nadzor vi. Izbirajte med voznimi profili Normal, Sport, Eco in Individual ter zagotovite, da bodo stvari na cesti potekale po vaših željah.

Senzor za dež in zunanjo svetlobo

Senzor za dež opazi, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Res preprosto! S senzorjem za zunanjo svetlobo SEAT Leon ugotovi, katero nastavitev potrebujejo žarometi.

Električna parkirna zavora

Ravno ko imate veliko stvari v mislih, boste veseli, da se električna parkirna zavora aktivira samodejno, čim se vozilo zaustavi. Ta sistem tudi onemogoča premikanje vozila v mirovanju ali pri speljevanju s funkcijo Auto Hold. Ena stvar manj, za katero morate skrbeti.

Navigacijski sistem

Na pravi poti

Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik najde najhitrejšo pot ne glede na to, kam se odpravljate. Najsi peljete sina na nogomet ali se odpravljate po nakupih: vedno boste pravočasno prispeli.

Želite izvedeti več o SEAT Leon Sportstourer?