Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
DIZAJN

Popolno družinsko vozilo

SEAT Leon ST ima edinstveno eleganco zahvaljujoč popolni izvedbi linij. Daljša karoserija obljublja večje udobje in več prostora v notranjosti. Vse, kar pričakujete od vozila, ki poskrbi za brezskrbno starševstvo.

ZUNANJI DESIGN

Družinsko življenje s slogom

SEAT Leon ST je bil izdelan z zelo fleksibilno ponudbo prostora, s popolno eleganco in dovolj prostora za vso družino. Za več elegance je opremljen s strešno galerijo, okenskim okvirom in kromirano mrežo hladilnika.

LED-ŽAROMETI

Prinesite luč v vsako vožnjo

LED-žarometi SEAT Leona ST predstavljajo lasten dizajn. Lep, nov dizajn, tehnični napredek in varnost zaznamujejo vozilo na edinstven način.

BARVE KAROSERIJE

Popolna izbira barv

Univerzalne barve
Kovinske barve
AMBIENTNA OSVETLITEV V RAZLIČNIH BARVAH

Udobje pri najboljši luči

Dodajte vsaki vožnji barvo z lučmi za osvetlitev notranjosti v različnih barvah. Našli boste tisto, ki ustreza vašemu vzdušju.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Popolnoma elegantna

Popolna dodatna oprema, da ga lahko oblikujete po svojih željah. Z opcijskimi aluminijastimi platišči velikosti od 16 do 18 palcev boste našli tisto pravo.

OBLAZINJENJA

Govorimo o kakovosti

Sedite udobno? Tako tudi mora biti. SEAT Leon ST je s ponudbo kakovostnih sedežnih prevlek pripravljen na vsako vožnjo. Udobneje potniki v ležerni vožnji ne morejo uživati.

PROSTORNINA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Več prostora za veselje

Koliko prostora v prtljažniku je preveč? Za ljudi, ki imajo razgibano življenje, ga nikoli ni dovolj. Zato smo SEAT Leon ST izdelali s 1470 litri prostornine. Izjemno, kajne? S toliko prostora je zdaj pravi čas, da se nemudoma lotite vseh načrtovanih dejavnosti.

 

 

 

PREPRIČAJTE SE SAMI
NIVO OPREME XCELLENCE

Starševstvo brez napake

V SEAT Leonu ST uživajte življenje s posebnim slogom z nivojem opreme XCELLENCE. Iz vsake vožnje izvlecite kar največ, med drugim z dodatnimi elegantnimi kromiranimi detajli in drugimi značilnostmi opreme.

SPREDNJA MREŽA

Vpadljivo sodobna

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Primerna po velikosti in slogu

ŠPORTNI SEDEŽI

Sedežne prevleke v črnem usnju

KROMIRANA STREŠNA NOSILCA

S slogom na poti

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Uživajte v razgledu
NIVO OPREME FR

Dinamika v najmanjših podrobnostih

Oprema FR je popolna za vse športnike med nami in prinaša dodatno dinamiko v že tako športen SEAT Leon ST. 17-palčna aluminijasta platišča, ekskluzivne sedežne prevleke in usnjen volan dajejo pravi občutek kakovosti. Aluminijaste vstopne letve poskrbijo za nezamenljiv videz, piko na i pa predstavlja logotip FR.

Detajli FR

Logotip na mreži hladilnika

18-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Športni slog

ALUMINIJASTE VSTOPNE LETVE

Sodobne in elegantne oblike

Dizajn FR

Usnjen volan in ekskluzivne sedežne prevleke

ZMOGLJIVOST NATOVARJANJA

Dodatni prostor pod sovoznikovim sedežem