Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DIZAJN

Popolno družinsko vozilo

SEAT Leon ST ima edinstveno eleganco zahvaljujoč popolni izvedbi linij. Daljša karoserija obljublja večje udobje in več prostora v notranjosti. Vse, kar pričakujete od vozila, ki poskrbi za brezskrbno starševstvo.

ZUNANJI DESIGN

Družinsko življenje s slogom

SEAT Leon ST je bil izdelan z zelo fleksibilno ponudbo prostora, s popolno eleganco in dovolj prostora za vso družino. Za več elegance je opremljen s strešno galerijo, okenskim okvirom in kromirano mrežo hladilnika.

LED-ŽAROMETI

Prinesite luč v vsako vožnjo

LED-žarometi SEAT Leona ST predstavljajo lasten dizajn. Lep, nov dizajn, tehnični napredek in varnost zaznamujejo vozilo na edinstven način.

BARVE KAROSERIJE

Popolna izbira barv

Univerzalne barve
Kovinske barve
AMBIENTNA OSVETLITEV V RAZLIČNIH BARVAH

Udobje pri najboljši luči

Dodajte vsaki vožnji barvo z lučmi za osvetlitev notranjosti v različnih barvah. Našli boste tisto, ki ustreza vašemu vzdušju.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Popolnoma elegantna

Popolna dodatna oprema, da ga lahko oblikujete po svojih željah. Z opcijskimi aluminijastimi platišči velikosti od 16 do 18 palcev boste našli tisto pravo.

OBLAZINJENJA

Govorimo o kakovosti

Sedite udobno? Tako tudi mora biti. SEAT Leon ST je s ponudbo kakovostnih sedežnih prevlek pripravljen na vsako vožnjo. Udobneje potniki v ležerni vožnji ne morejo uživati.

PROSTORNINA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Več prostora za veselje

Koliko prostora v prtljažniku je preveč? Za ljudi, ki imajo razgibano življenje, ga nikoli ni dovolj. Zato smo SEAT Leon ST izdelali s 1470 litri prostornine. Izjemno, kajne? S toliko prostora je zdaj pravi čas, da se nemudoma lotite vseh načrtovanih dejavnosti.

 

 

 

PREPRIČAJTE SE SAMI
NIVO OPREME XCELLENCE

Starševstvo brez napake

V SEAT Leonu ST uživajte življenje s posebnim slogom z nivojem opreme XCELLENCE. Iz vsake vožnje izvlecite kar največ, med drugim z dodatnimi elegantnimi kromiranimi detajli in drugimi značilnostmi opreme.

SPREDNJA MREŽA

Vpadljivo sodobna

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Primerna po velikosti in slogu

ŠPORTNI SEDEŽI

Sedežne prevleke v črnem usnju

KROMIRANA STREŠNA NOSILCA

S slogom na poti

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Uživajte v razgledu
NIVO OPREME FR

Dinamika v najmanjših podrobnostih

Oprema FR je popolna za vse športnike med nami in prinaša dodatno dinamiko v že tako športen SEAT Leon ST. 17-palčna aluminijasta platišča, ekskluzivne sedežne prevleke in usnjen volan dajejo pravi občutek kakovosti. Aluminijaste vstopne letve poskrbijo za nezamenljiv videz, piko na i pa predstavlja logotip FR.

Detajli FR

Logotip na mreži hladilnika

18-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Športni slog

ALUMINIJASTE VSTOPNE LETVE

Sodobne in elegantne oblike

Dizajn FR

Usnjen volan in ekskluzivne sedežne prevleke

ZMOGLJIVOST NATOVARJANJA

Dodatni prostor pod sovoznikovim sedežem