Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

Sodobno starševstvo

SEAT Leon ST je opremljen s številnimi tehničnimi podrobnostmi, zato lahko tudi starši uživajo v vsakem trenutku vožnje. Zaradi posebnih značilnosti, denimo brezžičnega polnilnika in parkirnega sistema, vsaka vožnja poteka brez težav.

BREZŽIČNI POLNILNIK MOBILNIH TELEFONOV

Rezervni načrt

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v SEAT Leonu ST popolnoma sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto.

Digitalni kombinirani instrument

Na voljo od januarja 2018.

Digitalni kombinirani instrument

Na voljo od januarja 2018.

PARKIRNI SISTEM

Brezhibno parkiranje

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Kateri voznik ne bi potreboval očes tudi zadaj? Zdaj ima SEAT Leon naslednjo najboljšo rešitev v obliki kamere za vzvratno vožnjo. S to značilnostjo ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja za vami.

PARKIRNI SISTEM SPREDAJ IN ZADAJ

Merilnik razdalje spredaj in zadaj vas akustično opozori, če se preveč približate oviri.

PARKIRNI SISTEM ZADAJ

SEAT Leon ST vidi, ko vi ne vidite. Med parkiranjem vzdržuje varno razdaljo pred oviro, ki je lahko za vozilom.

TEHNOLOGIJA SEAT FULL LINK

Zabava za vsakega posameznika

ODKRIJTE, KAKO DELUJE

Navigacijski sistem Plus, da! Media System Plus, da! Zahvaljujoč tehnologiji Full Link in 8-palčnemu sistemu Infotainment v SEAT Leonu ST imate vse, kar potrebujete za zabavo celotne družine in za to, da ostanete na pravi poti.

NAVIGACIJSKI SISTEM

Na pravi poti

Navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik najde najhitrejšo pot ne glede na to, kam se odpravljate. Najsi peljete sina na nogomet ali se odpravljate po nakupih: vedno boste pravočasno prispeli.

TEHNOLOGIJA

Inteligentni dodatki

VOZNI PROFILI SEAT

V svojem vozilu imate nadzor vi. Izbirajte med voznimi profili Normal, Sport, Eco in Individual ter zagotovite, da bodo stvari na cesti potekale po vaših željah.

SENZOR ZA DEŽ IN ZUNANJO SVETLOBO

Senzor za dež opazi, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Res preprosto! S senzorjem za zunanjo svetlobo SEAT Leon ugotovi, katero nastavitev potrebujejo žarometi.

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Ravno ko imate veliko stvari v mislih, boste veseli, da se električna parkirna zavora aktivira samodejno, čim se vozilo zaustavi. Ta sistem tudi onemogoča premikanje vozila v mirovanju ali pri speljevanju s funkcijo Auto Hold. Ena stvar manj, za katero morate skrbeti.