Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
VARNOST

Ne skrbite

Notranji mir je najpomembnejši cilj staršev. Zato ste lahko v SEAT Leonu ST pomirjeni, da se lahko vi in vaša družina vedno počutite varno, in to zahvaljujoč tehničnim sistemom, denimo zaznavanju utrujenosti voznika in tempomatu z avtomatskim uravnavanjem razdalje.

SISTEM ZA POMOČ PRI ZASTOJIH TRAFFIC JAM ASSIST

Dovolj stresa, začnite uživati

V SEAT Leonu ST lahko zastoj postane priložnost za sproščanje. Asistenca za zastoje izračuna razdaljo do drugih vozil in uravnava pospeške, pri tem pa vzdržuje varno in enakomerno razdaljo do vozil spredaj.

PAKET ASISTENČNIH SISTEMOV

Sproščeno življenje

SISTEM ZA ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI VOZNIKA

Pri družini se vedno dogajajo vznemirljive stvari, to pa lahko utrudi vsakogar. Ko ste na poti, vam zaradi tega ni treba skrbeti, saj funkcija zaznavanja utrujenosti poskrbi, da boste ostali budni.

ASISTENCA HIGH BEAM ASSIST ZA DOLGE LUČI

Asistenca za dolge luči samodejno preklopi iz dolgih na zasenčene luči in obratno. Identificira promet iz nasprotne smeri, vozila spredaj in osvetljene soseske.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Prepoznavanje prometnih znakov je sinhronizirano s sprednjo kamero. Senzorji odkrijejo omejitve hitrosti, prepovedi prehitevanja in gradbišča, da vas opozorijo nanje.

ZAŠČITA PEŠCEV

Vedno pripravljeni na presenečenja

Dodaten par oči vas nikoli ne bo presenetil. Sistem za zaščito pešcev opazi, da nekdo stopi pred vozilo, ter akustično in vizualno opozori, preden začne zavirati.

Stop & Go

Varujte okolje

Zmanjšajte emisije in pri tem še prihranite. Sistem Stop & Go ugasne motor, ko vozilo miruje. Čim se vozilo pred vami začne premikati, znova zažene motor in vi speljete.