Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DIZAJN

Zasnovan za nerazkrite stvari

Karoserija modela SEAT Leon X-PERIENCE je bila oblikovana z aerodinamičnimi linijami, da bi nudila izjemno raznolikost. Njegov ikonski videz se prilega vsaki dejavnosti. Vozilo nudi tudi veliko prostora, zato lahko uživate v najboljših trenutkih življenja in neodkrite stvari raziskujete brez omejitev.

DIZAJN OFFROAD

Veličastna zunanjost

SEAT Leon X-PERIENCE ima nezamenljivo obliko, zaradi katere je Leon postal slaven, in brezhibno oblikovane linije. Njegova daljša karoserija pomeni več udobja in prostora v notranjosti. Oblika vozila nudi izjemno raznolikost in eleganco. Začnite in doživite navdušenje.

LED-ŽAROMETI

Osvetlite cestišče

LED-žarometi SEAT Leona X-PERIENCE predstavljajo lasten ikonski dizajn. Lep dizajn se z izboljšano tehnologijo in večjo varnostjo združuje v edinstveni značilnosti.

BARVE

Izberite svojo najljubšo barvo

Univerzalne barve
Kovinske barve
KOLESA

Dobro za vožnjo

Ekskluzivna aluminijasta platišča, ki naredijo vožnjo po cestišču v SEAT Leonu X-PERIENCE še boljšo. Izjemna zmogljivost, izvrsten dizajn in edinstveno vzdušje, kot jih lahko ustvari le X-PERIENCE. Testirana na cestišču, naklonjena cestišču

NOTRANJOST

Usedite se

Ali sedite udobno? V Leonu X-PERIENCE najdete različna obstojna oblazinjenja z obdelavo visoke kakovosti.

AMBIENTNA OSVETLITEV

Barvam prijazna dogodivščina

Podelite vsaki dogodivščini nekoliko barve z ambientno osvetlitvijo Multicolor. Ne glede na trenutno vzdušje uživajte na vseh cestah, tako kot si želite, zahvaljujoč 8 različnim barvam.

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Prostor za dogodivščino

Koliko prostora v prtljažniku je preveč? Če je vaše življenje polno dogodivščin, ni prostora nikoli preveč. Vanj smo postavili 1470 litrov prostornine. Izjemno, kajne? Pri toliko prostora se morate le še odpraviti na pot in začeti z raziskovalnim potovanjem.

DETAJLI X-PERIENCE

Male stvari

Vozilo, ki je bilo zasnovano z idejo, da vam nudi nove izkušnje, je opremljeno z značilnostmi, s katerimi lahko uživate v vsakem trenutku. S panoramskim strešnim oknom in ekskluzivno notranjostjo X-PERIENCE je vse naravnano na najvišji užitek pri vožnji.

Alcantara

Sedežne prevleke alcantara visoke kakovosti v črni barvi

Panoramsko strešno okno

Sprostite se in uživajte v razgledu

Okrasni šivi

Okrasni šivi v notranjosti v vpadljivi oranžni barvi

Vstopni prag

Aluminijasta izvedba

Notranjost

Ergonomska notranjost