Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
OPREMA

TOČNO TO, KAR POTREBUJE

Vozilo takrat, ko je na poti zunaj običajnih cestišč, in pri različnih voznih pogojih potrebuje tudi različno opremo, da dobro opravi svojo nalogo. SEAT Leon X-PERIENCE brez dvoma nudi tudi to. Sami preverite in se pripravite na to, da bodo od zdaj dogodivščine resnično najboljše.

TRANSPORTNE REŠITVE

Velika kapaciteta

Če ste pomislili, da se SEAT Leon X-PERIENCE pri prostornini prtljažnika in kapaciteti ne more izboljšati, boste opazili, da je zaradi novih transportnih rešitev še prostornejši za vse družinske izlete. Prostor v notranjosti in kapaciteta zunaj.

NOTRANJA OPREMA

Opremite ga po svojem okusu

Določite videz Leona X-PERIENCE z osebnim slogom. Za notranjost razpoložljivi ekskluzivni dodatki in možnosti, denimo barve armaturne plošče, so majhni detajli, zaradi katerih SEAT postane vaše osebno vozilo.

MONTAŽNI DELI

Jih pogrešate?

OBLOGA KLJUČA

Zaščitite električni sistem ključa vozila s prevleko. Slog in zaščita v enem sta zagotovljena.

DRŽALO ZA PIJAČO

Ta inteligentno zasnovana naprava zagotavlja, da imate pomembne predmete vedno pri roki - za vaše udobje. Vse je zlahka dosegljivo!

PREDPRAŽNIKI

S temi predpražniki ostanejo tla vašega vozila čista in urejena. SEAT Leon X-PERIENCE ostane bleščeče čist ne glede na to, s katere dogodivščine se je pravkar vrnil!

OTROŠKI SEDEŽI

Še varnejši, še udobnejši

Popeljite ljube malčke na družinski izlet v teh otroških sedežih. Lahko ste prepričani, da so varnejši in udobnejši kot kdajkoli prej. Nudimo široko izbiro, da bi lahko bili v cestnem prometu vedno pomirjeni.

PREDELNA MREŽA

Zaščitite hišnega ljubljenčka

Med vožnjo mora biti vse na pravem mestu, da boste vsi na poti varni. Prostor za predelno mrežo nudi vašemu psu dovolj prostora za dobro počutje. Znova ena skrb manj!