SEAT Leon e-HYBRID

Je to najboljše iz obeh svetov?

Pozdravite novo dobo: SEAT Leon e-HYBRID deluje 100 % na električno energijo in na bencinski pogon preklopi samo, ko je treba napolniti baterijo.

Kaj je priključni e-HYBRID?

Električna energija. Bencin. Večja zmogljivost.

SEAT Leon e-HYBRID je več kot običajno hibridno vozilo. Kot večina hibridnih vozil tudi samodejno polni baterijo. Je pa tudi priključni model.

To pomeni, da običajno uporablja svoj električni pogon. Bencinski motor pa uporabi le, ko potrebuje dodatno moč. Za polnjenje potrebujete samo običajno električno omrežje. SEAT Leon e-HYBRID ima s sodobno tehnologijo večji doseg kot čisti hibridni ali električni model. Zaradi 100-odstotnega električnega pogona se večino časa vozite povsem brez emisij.

Prednosti, ki jih prinaša e-HYBRID

Vsak dan nekaj novega.

V primerjavi z običajnimi električnimi in hibridnimi pogoni je pri tehnologiji e-HYBRID skupni doseg večji in to zaradi prilagodljivih možnosti polnjenja.

Za večji doseg elektromotor deluje z regeneracijo zavorne energije.
Poti do 50 km* prevozite brez emisij CO2.
Zaradi zunanjega polnjenja lahko izkoristite polno kapaciteto baterije.
Privarčujte na vsakodnevnih vožnjah do službe.
Učinkovitost

Nadaljujmo skupaj.

Učinkovitost

Dva motorja, en pogon: 75-kilovatni priključni električni pogon v kombinaciji z 1,4-litrskim motorjem TSI doseže skupno moč 150 kW.

Doseg

SEAT Leon e-HYBRID vas bo pripeljal na vsak cilj. Čisti električni način omogoča doseg do 60 km*. Če pa kombinirate električni in bencinski pogon, se doseg poveča na največ 800 km.

Regeneracija energije

Z zaviranjem boste pripeljali dlje. Energijo, pridobljeno z zaviranjem, izkoristite za ponovno polnjenje baterije. S tem si boste zagotovili dodatne kilometre vožnje.

Polnjenje baterije

Začnimo dan polni energije.

Ste pripravljeni na polnjenje baterije? SEAT Leon e-HYBRID povsem enostavno in hitro napolnite doma ali na poti.

100 % v 3 urah s stensko polnilno postajo.
100 % v 6 urah z običajno vtičnico.

*Začasni podatki.