Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
SERVIS SEAT

SKRBIMO ZA VAS

Želimo, da so vaše izkušnje z znamko SEAT razveseljive in brezskrbne. Pomembno nam je, da vam ponudimo učinkovit servis najvišje kakovosti. Vzdrževanje, zavarovanje, jamstva - naše znanje o vozilu pomeni, da nudimo prvovrstne, konkurenčne rešitve. Največja mirnost je v zavedanju, da ste s servisno službo SEAT v najboljših rokah.

STROKOVNI SERVIS SEAT

Strokovnjaki za vaš SEAT

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki strokovnega servisa SEAT. Zato ste lahko prepričani, da je vaše vozilo tukaj v najboljših rokah. Uporabite številne servisne storitve, denimo rezervacijo servisnega termina po spletu, Servis Clever Repair in druge. Izkoristite najvišjo kakovost in pregledne stroške.

ASISTENCA PORSCHE SLOVENIJA - SEAT

Pomirjeno na poti

Pri nakupu vozila SEAT lahko pričakujete najboljšo kakovost. Kljub temu se včasih znajdemo v položaju, denimo pri okvari ali nezgodi, v katerem smo odvisni od pomoči. V prvih dveh letih po nakupu vozila SEAT - in na servisu pri pooblaščenem partnerju SEAT celo vso uporabno dobo vozila - vas naše jamstvo mobilnosti vsestransko ščiti. Pri okvari ali nesreči smo za vas na voljo 24 ur na dan na brezplačni telefonski številki: 080 19 40.

JAMSTVO SEAT

Sproščeno na poti.

Pri vožnji z vozilom SEAT lahko uživate na vso moč, kajti z vozilom SEAT ste najbolje zaščiteni. Z jamstvom SEAT, jamstvom mobilnosti SEAT ali obveznim škodnim zavarovanjem in kasko zavarovanjem.

Partner SEAT v vaši bližini