Tehnologija

Smart Tech

Vzdrževanje aktivnega življenja je lahko občasno tudi pravi izziv. Pri tem zagotovo pomaga, če imate na voljo številne tehnike, da lahko vse poteka gladko. Ker je  SEAT Leon opremljen z naprednimi novostmi, lahko uživate v vsakem trenutku.

Tehnologija Full Link

Zabava za vse

Zahvaljujoč tehnologiji Full Link in 8-palčnemu infotainment sistemu imate v novem SEAT Leonu vse, kar potrebujete za zabavo in za to, da ostanete na pravi poti.

Odkrijte, kako deluje
Oprema

Brezžični polnilnik

Vedno imeti rezervni načrt je morebiti že postala navada, vendar pa se lahko v SEAT Leonu tudi sprostite. Če je baterija telefona prazna, je še vedno na voljo brezžični polnilnik. Še bolje: manj kablov, manj stvari v napoto

Udobje in tehnika

Sprostite se in uživajte

Senzor za dež in zunanjo svetlobo

Senzor za dež odkrije, kdaj dežuje, in samodejno vklopi brisalce. Res preprosto! S senzorjem za zunanjo svetlobo SEAT Leon ugotovi, katero nastavitev potrebujejo žarometi.

 

Keyless entry

Nimate prostih rok? Vsakdanja težava! S sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY lahko SEAT Leon odklepate in zaklepate, ne da bi ključ vzeli iz žepa.

 

Skladnost z mojim ritmom

Vozilo, ki razume vaš ritem. SEAT Leon vas stalno prijazno pozdravi, gumb za zagon se zasveti, čim se s ključem v roki približate vozilu.

 

Vozni profil SEAT

Stvari se vedno ne odvijajo tako, kot si želimo; življenje navsezadnje ni predvidljivo. Toda v svojem vozilu imate nadzor vedno. Izbirajte med voznimi profili Normal, Sport, Eco in Individual ter zagotovite, da bodo stvari na cesti potekale po vaših željah.

Kamera za vzvratno vožnjo

Dodaten par oči

Kateri voznik si ne bi želel imeti očes tudi zadaj. Zdaj ima SEAT Leon drugo najboljšo rešitev v obliki kamere za vzvratno vožnjo, ki zagotavlja, da vam ne uide nobena od stvari, ki se dogajajo za vami.

Digitalni kombinirani instrument

En pogled zadostuje.

Vse vaše informacije, spredaj in v sredini. Digitalni kombinirani instrument prikazuje vse, kar potrebujete, od zemljevidov naprej.

Želite izvedeti več o SEAT Leonu?