Tehnologija

Pred svojim časom.

Sodobni sistemi, ki so integrirani v vozilo. Tako je pač na sončni strani življenja. Vse, kar potrebujete. Vse na dosegu rok.

Sodobna funkcionalnost

Popolna povezljivost. Vse pod nadzorom.

Upravljanje vašega vozila še nikoli ni bilo tako lahko. Vse informacije so tam, kjer jih potrebujete: tik pred vami. Na prilagodljivem kombiniranem digitalnem instrumentu Digital Cockpit in na 10-palčnem navigacijskem sistemu z drsnikom na dotik.

10-palčni navigacijski sistem

En dotik je dovolj.

Pozabite na pritiskanje. Z glasovnim upravljanjem izberete poti, glasbo in vaš vozni profil na 10-palčnem navigacijskim sistemu z drsnikom na dotik.

Poglejte, kako to deluje
BeatsAudio™

Uživajte v vrhunski glasbi.

Glasba za naša ušesa. Nizkotonski zvočnik in 9 premium zvočnikov sistema BeatsAudio™ zagotavlja kristalno čist in bogat zvok. 

Parkirna krmilna asistenca Park Assist

Sončni obeti.

Parkiranje v mestu je lahko zelo stresno. A ne s parkirno asistenco s kamero za vzvratno vožnjo. Tako boste preprosto parkirali tudi na najtesnejših parkirnih mestih.

Udobje

Ostanite sproščeni.

Connectivity Box.

Popolnoma preprosto - indukcijski polnilnik mobilnih telefonov Connectivity Box napolni vaš pametni telefon. Samo položite ga v predalček - brez odvečnih kablov, povsem preprosto.

Ogrevanje mirujočega vozila.*

Pozabite na hladno vozilo. Preprosto vklopite ogrevanje na daljavo. Vaše vozilo se bo začelo ogrevati, še preden boste vstopili. 

Vozni profili SEAT.

Izbirate lahko med profili Eco, Comfort, Normal, Sport in profilom Individual, ki si ga lahko nastavite po svoje. Dinamično uravnavanje podvozja nudi dodatno udobje.

Želite izvedeti več o SEAT Leonu?

*Na voljo od jeseni 2020.