Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu

SEAT Mii BY COSMOPOLITAN

Preizkusno trčenje Euro NCAP

NA VOLJO KOT

izvedba s 5 vrati

PORABA

4,4l/100km

CO2 EMISIJE

79g/km
IZRAZITE SEBE

Partnerstvo kot ga še ni bilo

SEAT Mii by COSMOPOLITAN je rezultat dvoletnega sodelovanja med znamkama SEAT in COSMOPOLITAN. Bralke revije Cosmopolitan smo vprašali, kakšno vozilo si želijo in njihove poglede smo uporabili pri zasnovi. SEAT Mii by COSMOPOLITAN tako vključuje del najbolj naprednega dizajna in tehnologije, ki ju ponuja SEAT. Danes vas tako vabimo, da spoznate novi mestni avto, ki ima čisto svojo osebnost: SEAT Mii by COSMOPOLITAN.

NAJ BO TVOJ

NAJ VAŠA OSEBNOST ZASIJE

Upoštevanje mnenj drugih je že v redu, a na koncu je odločitev tvoja. Novi SEAT Mii by COSMOPOLITAN je namenjen ljudem, ki življenje živijo po svoje in so sami odgovorni za svojo usodo. S svojim ekskluzivnim dizajnom in premišljenimi elegantnimi dodatki, tudi Mii igra igro po svojih pravilih.

ŽIVLJENJSKI SLOG

Kako to, da se še nisva spoznala?

UNIKATEN PROSTOR

poln detajlov in ročnih zaključkov.

Lepota v detajlih

S slogovnim dizajnom SEAT Mii dokazuje veliko mero osebnosti

Slogovno ujemanje

in oči uprte v isto smer.

Odlično oblazinjenje

eleganca v vsakem detajlu.

Vrtnice so rdeče, Mii by COSMOPOLITAN

pa Violetto vijoličen.

Zasije z osebnostjo

Oba z Miijem sta pripravljena.

Strešno okno

Sonce sije, siješ tudi ti.
POUDARKI

Sprejeti moram tisoč odločitev, a moj avto ni ena od njih.

HILL HOLD

S priročno funkcijo speljevalne asistence Hill Hold Control nikoli ne boste tvegali, da vam bo avto ušel nazaj pri speljevanju v klanec.

INFOTAINMENT

SEAT Mii je zasnovan tako, da dopolnjuje vaš življenjski slog, prav zato je  opremljen z najnovejšim sistemom infotainment. Od potovalnega računalnika in najnovejšega multimedijskega sistema do učinkovitega motorja, SEAT Mii ima vse, da bo prav vsaka vaša pot posebna.

SAFETY ASSIST

Najpogostejše nesreče v mestu se zgodijo pri nizkih hitrostih. Na pomoč vam prav takrat priskoči sistem Safety Assist, ki zazna ovire pred vami in samodejno zavira, da bi se izognili trku pri hitrosti pod 30km/h.

NOTRANJI STIL

V mojem avtu jaz odločam

1
2
3
4
1
VSTOPITE

Ko vstopite v notranjost novega SEAT Mii by COSMOPOLITAN, boste odkrili edinstven prostor, poln detajlov in ročno izdelanih zaključkov. Kot na primer Violetto armaturno ploščo, ki se popolnoma ujema s šivi na volanskem obroču, prestavni ročici in ročici ročne zavore.

2
DETAJLI

Ni le notranjost tista, ki avto naredi izjemnega, enako pozornost smo namenili tudi zunanjim elementom.

3
OPCIJE

SEAT Mii lahko opremite z električno pomičnim strešnim oknom - spremenite vsak trenutek v nekaj izjemnega.

4
UŽIVAJTE

Predvsem pa je to avto za življenje in uživanje, vaš osebni zaveznik. SEAT Mii by COSMOPOLITAN bo kos vsemu, tako nenapovedanemu večeru zunaj, kot popoldanskemu nakupovanju, ko želite za nekaj ur pozabiti vse ostalo. Kar koli boste želeli, Mii se vam bo popolnoma prilagodil, vse je odvisno od vas ...