Originalna dopolnilna oprema SEAT

Za vaš čisto osebni Mii

Naj postane Mii vaš osebni SEAT. S športnimi, priročnimi in udobnimi idejami, ki najbolj ustrezajo vam in vašemu vozilu SEAT Mii.

Naj se sveti

Dekoracija zunanjosti

Izberite kromirane dodatke na vratih in zadku vašega vozila ter tako izrazite vaš slog. SEAT Mii bo zagotovo izstopal na cesti.

Detajli s stilom

Elegantna zaščita

Pragovi iz nerjavečega jekla ščitijo in vnašajo še dodatno mero elegance. Zaradi njih je SEAT Mii videti še bolj eleganten in športen, hkrati pa zaščitijo okvir vrat pred praskami in poškodbami.

DODATKI

Vaš Mii, vaš slog

DEKORACIJA ZUNANJOSTI

Prav male podrobnosti govorijo najglasneje - svojega Miija lahko opremite tudi z različnimi nalepkami.

DEKORACIJA NOTRANJOSTI

To, da nekaj izgleda dobro na zunaj, je seveda pomembno, a še več šteje to, kar je v notranjosti. Prilagodite armaturno ploščo z nalepkami.

DEKORACIJA KLJUČA

Ključ do dobrega stila je, da poskrbimo, da se vse ujema. Na srečo bo poseben pokrovček za ključ, narejen iz kvalitetnih materialov, popoln dodatek.

ZAŠČITA

Ostanite organizirani

Z zaščito prtljažnega prostora, ki jo lahko razporedite na več načinov, lahko dodobra izkoristite ves prostor v Miiju.

STREŠNI KOVČKI IN TRANSPORTNE REŠITVE

Pokrivala za vsako priložnost

Smuči, deske, kolesa, dodatna prtljaga - vedno je potrebno imeti možnost, da vse, kar potrebujete, vzamete s seboj. Strešni nosilci za SEAT Mii so enostavni za montažo in idealni za različne strešne dodatke. Edina stvar, ki jo pustite za seboj, so vaše skrbi.

Varnost

Varno na poti

Vaša varnost je naša glavna prednostna naloga. Zato pri originalni dopolnilni opremi za varnost ne sklepamo nobenih kompromisov: to velja za naše najsodobnejše otroške sedeže in tudi za snežne verige ali odsevne telovnike.

Partner SEAT v vaši bližini
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu