Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

Manjša oblika, veliko opreme

Ne pustite se zavesti zaradi velikosti - v modelu SEAT Mii je veliko pametne tehnike: Serijsko je opremljen s pomembnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, kot so ABS, ESC, ISOFIX in mestna funkcija zaviranja v sili, s katerimi boste še bolj uživali v vožnji.

DRIVEMII APP

Dobre povezave

SEAT Mii postavi vaš pametni telefon v središče - dobesedno, in sicer zahvaljujoč priročnemu držalu točno na sredini armaturne plošče. Snemite si brezplačno aplikacijo DriveMii App za Android ali iOS in se povežite preko Bluetooth-a.

YOU&MII COLOUR CONNECTION+

Barviti zvoki

Izgleda dobro, sliši se super. SEAT Mii je opremljen z novim infotainment sistemom, ki se odlično prilagaja vašemu Miiju. Izberite barvo menija, ki ustreza vašemu trenutnemu počutju in uživajte v surround zvočnikih, ki so posebej izdelani za Mii in ki zagotavljajo prepričljivo zvočno izkušnjo.

POTOVALNI RAČUNALNIK

Pametni pomočnik

PREPOZNAVANJE PISAVE

Prepoznavanje pisave (Handwriting Recognition) vam omogoča, da kontakte poiščete neposredno na vašem zaslonu. Pametna tehnologija nenehno izboljšuje iskanje, saj se uči od vaših prejšnjih iskanj.

EKO INŠTRUKTOR

EKO inštruktor SEAT analizira obnašanje vozila in porabo goriva ter nato ponudi nasvete, kako lahko vozite še varčneje. Da bi učenje bilo tudi zabavno, vas pri tem igrivo izziva z majhnimi nalogami. Rezultat: več veselja, manj izpustov CO₂.

ISKANJE PREKO SPLETA & GPS

Iskanje preko spleta z GPS-jem omogoča prikaz informacij o prometu, vremenu in lokalnih storitvah, medtem ko preko povezave Bluetooth lahko kličete svoje kontakte. Vaš GPS ves čas ostaja osvežen, tudi med vožnjo.