Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
VARNOST

Varnost za 5 zvezdic

SEAT Mii predstavlja veliko mero užitka pri vožnji - pri tem pa nikoli ne zanemarja varnosti. S sodobnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi je dosegel prepričljivih pet zvezdic pri preizkusnem trčenju Euro-NCAP.

Varnostne blazine

Prav gotovo celovita zaščita

SEAT Mii nudi celovito zaščito: dve varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo in prsni koš zagotavljajo dober občutek, da je vsak potnik vedno optimalno zaščiten.

VARNOST NA PRVEM MESTU

Največja stabilnost

Dobro je vedeti, da imaš podporo. Še zlasti ko gre za varnost pri vožnji. Zato sta v vozilu ESC in mestna funkcija zaviranja v sili: ESC z asistenco pri speljevanju na klancu blokira zavore po sprostitvi še nadaljnji dve sekundi in onemogoča premikanje nazaj. Serijska mestna funkcija zaviranja v sili nadzira promet pred vami pri hitrosti do 30 km/h in avtomatsko zavira ob ovirah, da v najboljšem primeru v celoti prepreči trke.

SAFETY ASSIST

Pomoč, ko jo potrebujete

Najpogostejše nesreče v mestu se zgodijo pri nizkih hitrostih. Takrat se lahko zanesete na sistem Safety Assist. Ta zaznava ovire na cesti pred vozilom in lahko samodejno zavira, da se izogne trku pri hitrostih pod 30km/h.

ASISTENČNI SISTEMI

Naj vam bo udobno

1
2
3
4
1
TEMPOMAT

Tempomat na daljših potovanjih občutno pripomore k udobju: na volanu nastavite želeno hitrost in sistem jo vzdržuje avtomatsko.

2
PARKIRNI SENZORJI ZADAJ

Vaš SEAT Mii je bil zasnovan kot mestni avto, ki omogoča enostavno parkiranje. Parkirni senzorji zadaj omogočajo parkiranje tudi na najmanjših parkirnih prostorih. Opozorijo vas, ko se z Miijem približujete vozilu oz. oviram za vami ter vam tako olajšajo trenutke med parkiranjem.

3
OGREVANI ZUNANJI VZVRATNI OGLEDALI

Najboljša vidljivost pri vsakem vremenu: električno nastavljivi in ogrevani zunanji vzvratni ogledali je mogoče preprosto nastaviti z notranje strani - in ogledali sta vedno brez zmrzali in se ne rosita.

4
SPREDNJI MEGLENKI

Zaradi megle, dežja ali snega vožnja ni ravno prijetna. Sprednji meglenki poskrbita, da ob vsakem vremenu dobro vidite in ste vidni.

Dnevne LED-luči

Vse pred očmi

Dnevne LED-luči ne poudarjajo samo slogovnega nastopa vozila SEAT Mii: predvsem je bolj prepoznaven za ostala vozila in pešce - in s tem varnejši.

Dobro počutje

Popolni detajli

SEAT Mii je naš sopotnik za vsak letni čas. Pozimi vas ohranja tople, poleti pa v njem ohranite hladno kri. Vse za vašo varnost pri največjem udobju.

ISOFIX

Velika prednost za malčke

SEAT Mii je opremljen z varnostnim sistemom za otroške sedeže ISOFIX, ki omogoča hitro in varno pritrjevanje dveh otroških sedežev na zadnji sedežni klopi. S tem so vaši najmanjši odlično zavarovani - vi pa popolnoma brez skrbi.