Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DIZAJN

Je popolnoma vaša.

Doživljanje mestnih dogodivščin z novo SEAT Ibizo. To pomeni, da nudi vse, kar potrebujete v mestu. Aerodinamično, učinkovito obliko, zaradi katere hitreje premagate daljše razdalje - pri manjši porabi goriva. Izboljšani varnost in stabilnost za dodaten občutek varnosti. Torej, kam vas vodi pot?

OSTREJŠI ROBOVI

Čemu zlagana skromnost?

Super videz z novo SEAT Ibizo. Zahvaljujoč programu oblikovanja 3D in poznavalski tehniki lahko vaša nova Ibiza pri rdeči luči semaforja na ogled postavi svoj dinamični dizajn. Nova dogodivščina. Zabava. Brez zlagane skromnosti.

LED-ŽAROMETI

Ljubiti. Se nasmehniti. Živeti.

PRIKAZ LUČI

Prihodnost je svetla. LED-žarometi in zadnje LED-luči osvetlijo noč ter dajejo občutek, kot da je dan. Vzljubili jih boste.

BARVE

Dodajte življenju nekaj barve.

Univerzalne barve
Kovinske barve
Individualne barve
ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Gremo.

S posebej izdelanimi platišči velikosti do 18 palcev ne boste dolgo hoteli ostati na mestu. Lahkotnost in hkrati moč zahvaljujoč platiščem v dizajnu po vaši izbiri.

PRILAGODI SE VAŠEMU VZDUŠJU.

Odrasti? Nikoli!

SPREMEMBA NOTRANJE OPREME

S SEAT Ibizo lahko odkrivate ves svet. A tudi v sami SEAT Ibizi boste odkrili veliko presenečenj. Nova armaturna plošča, individualizirane barve, ambientna osvetlitev in seveda več prostora za uživanje ob vseh teh stvareh.

OBLAZINJENJE

Želite spremembe? Eksperimentirajte!

Zakaj bi se odločili samo za eno stvar, če obstaja veliko možnosti? Zahvaljujoč novi SEAT Ibizi lahko eksperimentirate in pustite svoji domišljiji prosto pot.

AMBIENTNA OSVETLITEV

Najdite svoj prostor za dobro počutje.

MENJAVA BARV

Ambientna osvetlitev v SEAT Ibizi omogoča, da s pritiskom na gumb preklapljate LED-osvetlitev v vratih med rdečo in belo. Tudi v sprednjem predelu prostora za noge ali v sovoznikovem predalu lahko prilagodite svetlost. Visokotehnološki gumb, ki zagotavlja pravo ravnovesje in občutek sproščenosti.

GALERIJA

XCELLENCE

Neverjetno življenje z nivojem opreme Xcellence. Razveselite se ostrih robov in 17-palčnih aluminijastih platišč. Elegantnega oblazinjenja s kontrastnimi šivi na volanu in sedežih. In neverjetne ponudbe prostora ...

Mreža hladilnika

Elegantna izvedba.

Vstopne letve XCELLENCE

Kanček ekskluzivnosti.

17-palčna aluminijasta platišča

Za popoln nastop.

Panoramsko strešno okno

Znotraj postane zunaj.

Prostorna notranjost

Kljub temu vse na dosegu.
FR

Galerija

Si želite nekoliko popestriti svoj vsakdan? Ko izjemno postane še bolj izjemno, potem ste na poti z novo SEAT Ibizo FR. 18-palčna aluminijasta platišča, panoramsko pomično strešno okno, dvojna izpušna cev in črno oblazinjenje s kontrastnimi šivi. Pripravljeni. Pozor. Živeti.

Razpoloženjska notranjost

Pozdravljen, sovoznik.

Eleganten A-stebriček

Za neoviran pogled.

Zadnje luči v LED-tehnologiji

Za sijajen odhod.

Večfunkcijski volan FR

Športnost pod nadzorom.

Dvojna izpušna cev

Podvojite zabavo.