Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
ORIGINALNA DOPOLNILNA OPREMA SEAT

Za vaš popolnoma oseben občutek vožnje!

Opremite svoje mestno vozilo z obsežno in edinstveno originalno dopolnilno opremo SEAT po lastnih željah. Za več informacij vam je vedno na voljo pooblaščeni partner SEAT.

AERODINAMIČNI KOMPLETI

Performance

Z novim aerodinamičnim kompletom za SEAT Ibizo boste vedno v središču pozornosti. Uživajte v klasičnem videzu dirkača v svoji najljubši barvi. Poleg aerodinamičnega kompleta so na voljo posebni notranji dizajni.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Od elegantnih do športnih

Ne glede na to, ali dajete prednost športnemu ali elegantnemu nastopu - stilska aluminijasta platišča iz originalne dopolnilne opreme SEAT® nudijo pravi dizajn za prav vsak okus.

TRANSPORT

Rešitve za vsako prtljago

Za dopust, prosti čas ali šport: s transportnimi rešitvami SEAT imate s sabo vedno vse, kar vam je pomembno. Osnovni strešni nosilci so osnova za dodatno transportno opremo, denimo priročne nosilce za kolesa. Za več informacij vam je vedno na voljo pooblaščeni partner SEAT.

 

 

 

 

 

NOTRANJE VREDNOTE

Športni značaj

Oblikujte notranjost vozila po svojih željah. Ne glede na to, ali gre za volan, talne obloge, pedale, individualno prestavno ročico ali vstopne letve, vsak bo našel nekaj primernega. Izbirajte med tremi privlačnimi dizajnerskimi linijami: Ibiza Sport, Ibiza Trend ali Ibiza Urban.

INFOTAINMENT

Najsodobnejša tehnika

Najsodobnejša tehnika se pri znamki SEAT ne skriva le pod pokrovom motornega prostora - temveč tudi v notranjosti: tako adapter za pametni telefon in predvajalnik glasbe zagotavljata najvišjo mero povezljivosti. Z napravo za prostoročno telefoniranje lahko ostanete osredotočeni na promet in hkrati telefonirate. Navigacijske naprave pa vam kažejo najhitrejšo pot do cilja.

VARNOST

Vedno dobro na poti

Vaša varnost je naša glavna prednostna naloga. Zato pri originalni dopolnilni opremi za varnost SEAT ne sklepamo nobenih kompromisov: to velja za naše najsodobnejše otroške sedeže in tudi za snežne verige ali odsevne telovnike.

DOBRO ZAŠČITENI

Odlično pripravljeni

Da bi vaš SEAT čim dlje bil videti kot nov, je originalna dopolnilna oprema SEAT priročen pomočnik. Prtljažnik ostane čist zaradi dobavljive dodatne obloge prtljažnika, medtem ko talne obloge pred umazanijo ščitijo prostor za noge. Opcijsko dobavljive zavesice pa pred prahom in kamni ščitijo karoserijo.