Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
VARNOST

Življenje je prekratko, da bi si delali skrbi.

Sprostite se. Nova SEAT Ibiza nudi vam in vašim najdražjim varnost. S tem dobrim občutkom se lahko sprostite in se osredotočite na pomembne stvari. Denimo na to, kako se boste zabavali.

VARNO NA POTI

Mi vas pri tem podpiramo.

OGLED FUNKCIJ

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) preverja hitrost glede na promet, sistem Front Assist v sili zavira, zaznavanje utrujenosti voznika pa zazna, ko potrebujete počitek. Ne glede na to, kaj se vam na cesti približuje, smo z vami.

VARNOSTNE BLAZINE

Oddahnite si.

Če pride do najhujšega primera, se inteligentni nadzor varnostnih blazin v novi SEAT Ibizi ustrezno odzove. Voznik in sovoznik sta zaščitena s čelnimi in stranskimi varnostnimi blazinami.

ELEKTRONSKI STABILIZACIJSKI NADZOR (ESC)

Enostavno preprosto.

Nova generacija elektronskega stabilizacijskega nadzora (ESC) deluje, kot smo obljubili. Spolzko podlago in zimske vozne razmere sistem ESC v novi SEAT Ibizi izravna brez težav.

 

ASISTENCA ZA ENAKOMERNO SPELJEVANJE NA KLANCU

Le nebo predstavlja mejo.

TAKO DELUJE.

Z novo SEAT Ibizo na poti po mestnih klancih. Preprosto speljevanje z asistenco za enakomerno speljevanje na klancu brez uporabe ročne zavore. Tako da lahko odkrivate naprej.

NADZOR TLAKA V PNEVMATIKAH

Voziti po svojem okusu?

Stopite na plin. Vaša SEAT Ibiza bo to vzdržala. Nadzor tlaka v pnevmatikah ohrani pregled, da lahko vozite samozavestno.