Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
VARNOST

Življenje je prekratko, da bi si delali skrbi.

Sprostite se. Nova SEAT Ibiza nudi vam in vašim najdražjim varnost. S tem dobrim občutkom se lahko sprostite in se osredotočite na pomembne stvari. Denimo na to, kako se boste zabavali.

VARNO NA POTI

Mi vas pri tem podpiramo.

OGLED FUNKCIJ

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) preverja hitrost glede na promet, sistem Front Assist v sili zavira, zaznavanje utrujenosti voznika pa zazna, ko potrebujete počitek. Ne glede na to, kaj se vam na cesti približuje, smo z vami.

VARNOSTNE BLAZINE

Oddahnite si.

Če pride do najhujšega primera, se inteligentni nadzor varnostnih blazin v novi SEAT Ibizi ustrezno odzove. Voznik in sovoznik sta zaščitena s čelnimi in stranskimi varnostnimi blazinami.

ELEKTRONSKI STABILIZACIJSKI NADZOR (ESC)

Enostavno preprosto.

Nova generacija elektronskega stabilizacijskega nadzora (ESC) deluje, kot smo obljubili. Spolzko podlago in zimske vozne razmere sistem ESC v novi SEAT Ibizi izravna brez težav.

 

ASISTENCA ZA ENAKOMERNO SPELJEVANJE NA KLANCU

Le nebo predstavlja mejo.

TAKO DELUJE.

Z novo SEAT Ibizo na poti po mestnih klancih. Preprosto speljevanje z asistenco za enakomerno speljevanje na klancu brez uporabe ročne zavore. Tako da lahko odkrivate naprej.

NADZOR TLAKA V PNEVMATIKAH

Voziti po svojem okusu?

Stopite na plin. Vaša SEAT Ibiza bo to vzdržala. Nadzor tlaka v pnevmatikah ohrani pregled, da lahko vozite samozavestno.