DIZAJN

Popolno oblikovanje

Novi SEAT Leon CUPRA ima aerodinamične linije ter dinamično in sodobno obliko. Njegov ikonski, sodoben videz poudarjajo aerodinamične linije, videz tega bisera pa predstavlja prav tak užitek kot njegova vožnja.

Zmogljivost že na prvi pogled.

ZUNANJOST

Popolna dinamika

Zunanjost je včasih tako pomembna kot tisto, kar se skriva v notranjosti. V novem SEAT Leonu CUPRA je oboje enako lepo. Dizajn je bil skrbno oblikovan, rezultat pa sta aerodinamična linija in edinstven, sodoben videz, ki takoj padeta v oči, čim nekdo izreče besedo CUPRA.

LED-ŽAROMETI

Bodi luč.

LED-žarometi novega SEAT Leona CUPRA se popolnoma ujemajo z aerodinamičnim dizajnom in dajejo vozilu s sprednje strani še posebej vpadljiv videz. Najnovejša tehnologija poskrbi za kar največjo varnost na poti.

DETAJLI CUPRA

Popoln zaključek za model CUPRA

USMERNIK ZRAKA CUPRA

Podelite svojemu novemu SEAT Leonu aerodinamični videz in dirkaško vzdušje z enostavnim in lepo oblikovanim usmernikom zraka.

DVOJNA IZPUŠNA CEV

Zadek novega SEAT Leona CUPRA še nikoli ni bil videti tako dobro. Zaradi dvojne izpušne cevi je videz vašega vozila CUPRA še posebej drzen. Dvojna izpušna cev je bila tehnično izboljšana za več moči in manj porabe, modelu CUPRA pa daje nezamenljiv videz.

DVOJNA IZPUŠNA CEV

Obe ovalni izpušni cevi izpušnega sistema in difuzor zadaj jasno razkrivajo moč SEAT Leona CUPRA.

BARVE KAROSERIJE

Popolna izbira barv

Univerzalne barve
Kovinske barve
Individualne barve
ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Popolnost kot pogon

Oster dizajn od zgoraj do spodaj. Novi SEAT Leon CUPRA je opremljen s posebno oblikovanimi aluminijastimi platišči, ki brezhibno dopolnjujejo njegovo zelo vpadljivo zunanjost.

NOTRANJOST

Pomen ergonomije

Notranjost novega SEAT Leona CUPRA je bila z naravnanostjo na voznika oblikovana ergonomsko. Izbirajte med izvedbami notranjosti visoke kakovosti.

AMBIENTNA OSVETLITEV MULTICOLOR

Stopnjujte občutek

Notranjost novega SEAT Leona CUPRA lahko oblikujete z osmimi barvami. Glede na občutek pri vožnji je vedno na voljo prava barva za vaše počutje.

NOTRANJA OPREMA

Tipično CUPRA

Pri modelu CUPRA lahko vedno pričakujete močno izvedbo do najmanjše podrobnosti. Notranjost je oblikovana ergonomsko in je visoke kakovosti, zato lahko uživate v vseh najmanjših podrobnostih in tudi v vožnji.

Aluminijaste vstopne letve

Ekskluzivne vstopne letve CUPRA

Športni sedeži

Brezhibna opora v ovinkih.

Brezhibna opora v ovinkih.

Dosledno ergonomsko.

KOMPLET ŠPORTNIH PEDALOV

Dinamični aluminijasti zaključki.

Panoramsko dvižno stekleno strešno okno

Dodatno udobje.
PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Prostor za vznemirljive dogodke

V novem SEAT Leonu CUPRA ST je do 1470 l prostornine prtljažnika. Izjemno, kajne? Tako veliko prostora predstavlja popoln trenutek za preizkušanje meja.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu