Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu
TEHNOLOGIJA

Sprostite se in uživajte

Naj napredna tehnika, denimo brezžični polnilnik ter sistem za odklepanje in zagon brez ključa Kessy, odvrne stres med vožnjo, da se boste lahko sprostili in uživali v vsakem trenutku vožnje.

BREZŽIČNI POLNILNIK

Vedno na poti

Brez zmešnjave, brez kablov. Z brezžičnim polnilnikom ste lahko ves dan na poti in ne rabite skrbeti, da bi se baterija izpraznila.

VOZNI PROFILI CUPRA

Zmogljivost po meri

Zmogljivost novega SEAT Leona CUPRA se prilagodi vam. Udobje in individualni vozni profili omogočajo optimalno vožnjo, tako da nudijo popolno naravnanje za vsako cesto.

 

SISTEM KESSY (sistem za zaklepanje in zagon brez ključa)

Poglej, obe roki prosti!

Ali ste vedno bolj naloženi, kot ste predvidevali? Z novim sistemom KESSY (sistem za zaklepanje in zagon brez ključa) lahko svoj novi SEAT Leon CUPRA odklenete in zaklenete, ne da bi trenili s prstom.

PROGRESIVNO SERVOKRMILJENJE

Neprestana zabava

V novem SEAT Leonu CUPRA lahko pametni telefon glede na tip povežete prek vmesnikov Apple Car Play™, Android Auto™ ali Mirror Link™. To pomeni, da lahko mobilni telefon uporabljate tudi na poti.

NAVIGACIJSKI SISTEM PLUS

Zagotovo na pravi poti

Zahvaljujoč tehnologiji GPS navigacijskega sistema Plus vas bo novi SEAT Leon CUPRA vedno pravilno vodil.

 

 

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Štiri oči vidijo več

Kateri voznik si ne bi želel očes zadaj? Novi SEAT Leon CUPRA ima drugi najboljši sistem, in sicer kamero za vzvratno vožnjo. S tem sistemom ne boste zamudili ničesar, kar se dogaja za vami.

 

DODATKI

Dodatna športnost

AVTOMATSKI MENJALNIK DSG

Iščete avtomatsko udobje v povezavi s športnostjo ročnega menjalnika? Naš avtomatski menjalnik DSG z neposrednim prestavljanjem prepriča z edinstveno zmogljivostjo brez prekinitve vlečne sile.

SPREDNJA ZAPORA DIFERENCIALA

Sprednja zapora diferenciala opcijsko porazdeli moč na pogonska kolesa, če morate v ovinku prevoziti različno dolge poti. Rezultat je izboljšana trakcija brez izgube moči.

SPORT HMI

O športnih genih novega SEAT Leona CUPRA priča tudi tehnologija Sport HMI. Trije prikazi, ki prikazujejo aktualne informacije o temperaturi olja, tlaku turbopolnilnika in gravitacijski sili.

ŠTIRIKOLESNI POGON 4DRIVE

Izjemen nadzor

V novem SEAT Leonu CUPRA doživite navdušenje nad 300 KM, in sicer z našim najmočnejšim motorjem. Če želite še več moči, ne iščite dalje. Z modelom CUPRA ST lahko doživite tudi naš vrhunski štirikolesni pogon 4Drive. Kaj še čakate?

 

MOTORJI

Čista moč

2.0 TSI 221 kW Start&Stop

(300 KM)

4-VALJNI BENCINSKI MOTOR

Prostornina, liter / cm³: 2.0 / 1984

Vrtina / hod, mm: 82,5 / 92,8

Največja moč, kW (PS) pri 1/min: 221 (300) / 5500 - 6200

Največji navor, Nm pri 1/min: 380 / 1800 - 5500

Zgoščevanje: 9,3

Največja hitrost, km/h: 250

Pospešek 0-100 km/h, s: 5,7

Poraba goriva, l/100 km; Kombinirana vožnja: 6,9

CO2 emisije, g/km; Kombinirana vožnja: 158

Razred učinkovitosti: D

Poraba goriva / urbana vožnja, l/100 km:

Poraba goriva / zelo urbana vožnja, l/100 km:

Evropski standard:

Emisije NOx, g/km:

Emisije delcev: g/km:

Število delcev: