DODATKI

ZDAJ JE NA VOLJO VEČ STVARI ZA UŽIVANJE

Vzemite si čas ter svojemu novemu SEAT Leonu SC dodajte dodatne funkcije in dodatke, ki bodo najbolje zadovoljili vaše potrebe. Novemu SEAT Leonu SC dodajte dopolnilno opremo in uživajte še bolj.

PLATIŠČA

Aluminijasti slog

Zamenjajte prikaz

Vožnja s slogom pomeni, da so na vozilu štiri aluminijasta platišča, ki dopolnjujejo športni slog in videz. Opremite svoje novo vozilo SEAT Leon SC s posebno ponudbo ter izberite opremo, ki se vam najbolj prilega in nudi neprekosljivo zmogljivost na cestišču.

OKRASNI ELEMENT ZA PRISEKANI ZADEK

Dodaten slog

Zaradi vsake podrobnosti lahko vaš novi SEAT Leon 5D zablesti. Dodajte mu značilen slog s krasnimi kromiranimi vratnimi elementi in se po cestišču zapeljite z lepim vozilom s prisekanim zadkom.

PREDPRAŽNIKI

Vzdržujte čistočo

Zaščitite novi SEAT Leon SC pred umazanijo in vodo na tleh z brezhibno prilagojenimi talnimi oblogami. Natančno oblikovani za čistočo, kot to vedno mora biti.

NOTRANJI DIZAJN

Prilagojen na vsej nivojih

Zamenjajte prikaz

Opremite svoje vozilo s slogom. Zaradi številnih možnosti dodatne opreme v novem SEAT Leonu SC predstavlja izbira barvne in značilne armaturne plošče, ki se prilega kovinski prestavni ročici, pravo veselje. Uživajte v športnem videzu SEAT Leona SC s kančkom sloga.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu