Novi SEAT Leon SC

Tehnologija

Sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Kessy

Komfort

Brezžični polnilnik

Varnost

Asistenca za zastoje

Povezljivost

Full Link
DIZAJN

Sodoben in kompakten

Novi SEAT Leon SC ima dinamično in izjemno sodobno obliko zahvaljujoč natančno oblikovanim aerodinamičnim linijam in popolnemu dizajnu. Spremlja ga sodobna privlačnost, ki jo vsak povezuje z družino Leon.

TEHNOLOGIJA

Najpametnejši

SEAT Leon SC je popolnoma opremljen s tehnologijo.Od brezžičnega polnilnika do sistema za dostop in zagon brez ključa Kessy. Vse to, da se vi lahko prepustite užitku v vožnji.

Brezžični polnilnik
Kamera za vzvratno vožnjo in parkirni senzorji
SEAT Media System Plus
Tehnologija Full Link
VARNOST

Varen in športen

Ostanite mirni in varni zahvaljujoč funkcijam kot sta zaščita pešcev in asistenca za zastoje v novem SEAT Leonu SC. Zaradi teh funkcij lahko ostanete mirni v vseh okoliščinah.

Front Assist
Asistenca za zastoje Traffic Jam Assist
Prepoznavanje prometnih znakov
Tempomat z avtomatskim zaznavanjem razdalje
Sistem za zaznavanje utrujenosti
UČINKOVITOST

Dober začetek

Poskrbite za okolje ter vsako potovanje začnite z večjo učinkovitostjo in zmanjšanimi izpusti škodljivih plinov zahvaljujoč motorju vašega SEAT Leon SC. Moč, večja zmogljivost in ekološka prijaznost z roko v roki.

Podrobnosti

Le najboljše

Dinamično in sodobno obliko novega SEAT Leona SC izpopolnjujejo njegove številne zaključne podrobnosti. Prav te mu prinašajo takšen status ikone in spremenijo vsako pot v nepozabno doživetje.

VSTOPNE LETVE

Aluminijasti zaključni elementi

ŠPORTNI SEDEŽI

Usnjeno oblazinjenje

ZADNJI SEDEŽI

Prostor in kakovost

DVOJNA IZPUŠNA CEV

Bolj športen občutek za vaš SC

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Pustite, da vas razvaja sonce
Športni pridih

DODATKI

Za novi SEAT Leon SC so na voljo dodatki, med katerimi lahko izberete tiste, ki so za vas najbolj primerni, in tako vožnji dodate nekaj lastnega sloga. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje že tako izjemnega vozila.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu